A Google megtalálta a megoldást, ha lassú lenne a neted

GettyImages-1291207961

Három újdonságot is bejelentett a Google, mindegyiknek örülni fogsz.

Két új funkciójával a keresés lesz könnyebb, a harmadik pedig akkor lesz hasznos, ha gyenge az internetkapcsolatod.

Mostantól a mások által keresett adatok alapján kaphatsz hasznosabb keresési javaslatokat a Chrome-ban, sőt most már akkor is könnyebben keresel majd, ha gyengébb az internetkapcsolatod – jelentette be a Google.

Az első nagy újdonsággal akkor találkozhatsz, amint a Chrome-ba való bejelentkezésed után, egy új lapot nyitva a Google keresőmezőjében elkezded begépelni az általad keresendő kifejezést. Ekkor rögtön látni fogod, hogy mások miket kerestek hasonló témában. Ha például nemrégiben egy jó paellarecept után kutattál, ezúttal más, népszerű spanyol ételekre vonatkozó javaslatokat is láthatsz.

A második új funkcióval ugyancsak a keresésnél találkozhatsz.

Eddig a Chrome csak azoknak a keresési javaslatoknak a képét jelenítette meg a címsávban, amelyek megfeleltek egy adott terméknek, most viszont már Androidon és iOS-en egy egyszerűbb keresés alapján is a böngésző szélesebb vásárlási kategóriákhoz tartozó termékeit is megjeleníti.

A Google újdonságai hatékonyabbá teszik a kereséseinket a Chrome-ban
A Google újdonságai hatékonyabbá teszik a kereséseinket a Chrome-banxijian / Getty Images Hungary

A harmadik újítás az Android és iOS rendszeren futó Chrome továbbfejlesztett eszközfunkcióinak köszönhető, amely akkor is keresési javaslatokat ad, ha rossz a hálózati kapcsolatod, vagy éppen inkognitómódban használod a böngésződ.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek