RAKTÁR

Közel négymillióért kiveheti Trump lányának lakását

2017. március 7., kedd 11:17

Ivanka Trump nemrég a divatmárkájáról is hajlandó volt lemondani azért, hogy három gyermekével és férjével Washingtonba költözzön és apja szárnysegédje, valamint mostohaanyja helyett tulajdonképp a First Lady legyen (Melania Trump a legfiatalabb Trump-gyerek, a tízéves Barron iskoláztatására hivatkozva nem szeretne mozdulni Manhattanből). A változások miatt úgy döntöttek, hogy nincs szükségük, csak egy New York-i lakásra, így a másiktól 4.1 millió dollárért (nagyjából 1.1 milliárd forintért) megszabadulnának, vagy havi 15 ezer dollárért (ez kb 4.3 millió forint) kiadnák azt.

Komoly jelentkező híján azonban kénytelenek voltak engedni a bérleti díjból, így már csak havi 13 ezer dollárba kerülne (kb. 3.7 millió forintba) a luxus penthouse, amit Ivanka Trump még 2004-ben egymillió dollárért (kb. 292 millió forintért) vásárolt – írja a Daily Mail, Ha ez az ár kicsit alacsonynak tűnik, az azért lehetséges, mert az apja 2001-ben 115 millió dollárért az egész épületet megvette.

Ivanka Trump 139 négyzetméteres Upper East Side-i lakása a manhattani Trump-rezidenciához képest szinte minimalistán visszafogottnak mondható, bár a képek alapján minden túlméretezett benne. Van két hálószobája, két fürdőszobája (természetesen márvány), egy nappali-étkező, méregdrága bútorok, tölgyfa padló, de az épület biztosít napi takarítást és szobaszervizt, és természetesen fitneszteremmel és mosodával is felszerelt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen lakásban élt a jövendőbeli beugrós First Lady Manhattanben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés