RAKTÁR

Senkinek sem kell Jennifer Lopez kastélya

2017. január 7., szombat 09:45

Eva Longoriához hasonlóan Jennifer Lopez is nehezen tud túladni a nívós Los Angeles-i Hidden Hillsen található villáján, amit eredetileg még Marc Anthonyval való házassága alatt vásárolt 8.2 millió dollárért (nagyjából 2.4 milliárd forintért) 2010-ben – írja a HouseofBeautiful.com.

Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Fotó: pinterest.com

Az újabban Drake-kel járó 47 éves popsztár még 2015 elején hirdette meg otthonát a Trulia oldalán, akkor 17 millió dollárt (kb. 4.9 milliárd forintot) kért az ingatlanért, majd a közelmúltban ezt az összeget 12.5 millió dollárra (3.6 milliárd forintra) vitte le, de még így sem sikerült vevőt találnia rá.

Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Fotó: pinterest.com

A három hektárnyi birtokon található luxusvillában bőven volt hely Lopeznek és két gyermekének, akik a főépületben található tágas nappali, étkező és medencés veranda mellett még kilenc hálószobán, nyolc kandallón, könyvtárszobán, egy 20 férőhelyes mozitermen, valamint egy zene- és táncstúdión kellett osztozzanak. Kattintson a videóra és nézze meg, micsoda kastélytól válna meg Jennifer Lopez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés