1,8 milliárdért lakhat ott, ahol Sophia Loren és Henry Fonda is megszállt már

A világ egyik legnevesebb ingatlanügynöksége, a Sotheby's irodáján keresztül lett meghirdetve az a velencei stílusú palotában található harmadik emeleti lakás, amiben többek között olyan hírességek szálltak már meg, mint az Oscar-díjas Sophia Loren, Ernest Hemingway, vagy a színész Henry Fonda, aki történetesen a 15.századi épület egykori tulajdonosának, Franchetti bárónak a húgát is feleségül vette.

Velence egyik leghíresebb utcáján található az ingatlan.
Velence egyik leghíresebb utcáján található az ingatlan.Venice Sotheby's International Realty

De Hemingwayre is nagy hatással volt a Canale Grandéra néző, 400 négyzetméteres lakás, olyannyira, hogy a 'Folyón át a fák közé' című művének egyik karakterét, Baron Alvaritót Afdera Franchetti báró ihlette – írja a történelmi San Marco negyedben található pazar ingatlanról a Daily Mail.

Nem sokat változtattak az épületen a 15.század óta.
Nem sokat változtattak az épületen a 15.század óta.Venice Sotheby's International Realty

A harmincas-negyvenes évekre jellemző szecessziós dizájnelemekkel bekevert, klasszikus stílusú velencei luxuslakásért 6.6 millió dollárt, azaz kb. 1.8 milliárd forintot kérnek a tulajdonosok.

Vaníliasárga és mentazöld színeket kaptak a falak.
Vaníliasárga és mentazöld színeket kaptak a falak.Venice Sotheby's International Realty

A Johnny Depp tőszomszédságában álló, pazar panorámájú, erkélyes ingatlanban egyébként öt hálószoba és négy fürdőszoba található, és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően szinte pár perc alatt elérhető a Palazzo Fortuny múzeum, a Campo Santo Stefano, a Teatro La Fenice operaház valamint a Rialto-híd is.

Könnyen eltudjuk képzelni Sophia Lorent egy ilyen környezetben.
Könnyen eltudjuk képzelni Sophia Lorent egy ilyen környezetben.Venice Sotheby's International Realty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek