Szeretne iPhone 7-et? Most fillérekből csinálhat magának!

A napokban bemutatott iPhone 7 legtöbbet vitatott újítása, hogy nincs már rajta hagyományos csatlakozó a fülhallgatóhoz: aki ezentúl zenét akar hallgatni a telefonján, ezt már csak úgy tudja megtenni, ha az Apple saját lightning csatlakozót használja vagy egy spéci, ilyen csatlakozóval felszerelt fülhallgatóval, vagy egy megfelelő átalakítókábellel.

Ebből csinált viccet egy dizájnstúdió, ami tervezett egy kis tüskét, amit a jelenlegi iPhone-tulajdonosok a készülékükbe helyezve örökre betömhetik az audiocsatlakozót, hogy úgy érezzék, mintha a legújabb telefon lenne a birtokukban.

Az alap iPhone 7 pontosan akkora, mint az iPhone 6S, így valóban megtévesztő lehet a hasonlóság a két telefon között, ha betömjük a jack-csatlakozót. A készülék belsejében természetesen már más a helyzet, az új telefon sokat fejlődött technikai oldalon, erről részletesen az Index cikkéből tájékozódhat.

animation-1.gif

A Nicer stúdió találmánya természetesen fiktív, sajnos nem lehet megvenni, de ha mindenképpen szeretne megszabadulni az Apple által elavultnak tartott csatlakozótól, akkor ezt úgy is megteheti, ha akkurátusan egy darab gyurmát vagy fogpiszkálót tömköd a telefonba, és íme, máris nem tudja használni többé a csatlakozót! Csak aztán ne csodálkozzon, ha nem tud zenét hallgatni

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek