Ilyen a toszkán stílusú villa, amit Miley Cyrus megunt

A még mindig csak 23 éves popsztár, Miley Cyrus feltételezhetően gyorsabban túlad kaliforniai ingatlanján, mint például Eva Longoria a rózsaszín palotáján vagy Gwyneth Paltrow az ízléstelen New York-i apartmanján. Cyrus egyébként a szülei tőszomszédságában lévő ingatlant kívánja eladni (egykor egyébként Freddie Prinze Junior is lakott benne), de az árat valószínűleg felveri az is, hogy a környéken olyan A-listás hírességek élnek, mint Steve Carell, Ashley Tisdale, Demi Lovato, a Jonas fivérek, Jason Priestley, Hillary és Haylie Duff, valamint Jennifer Love-Hewitt.

Erre a toszkán stílusú villára unt rá az énekesnő.
Erre a toszkán stílusú villára unt rá az énekesnő.toptenrealestatedeals.com

Cyrus tehát 6 millió dollárt, 1.6 milliárd forintot kért ezért a Toluca Lake-en található luxusvilláért, amit – bármennyire is meglepő, de – nem a 20. század első felében, hanem csak 2007-ben tervezett Montecito egyik sztárépítésze, Bob Easton - írja a casavogue.com.

Több ilyen fürdőszoba is található a házban.

A 800 négyzetméteres telken található, toszkán stílusú házhoz tartozik egy hat autónak helyet biztosító garázs, hat hálószoba, hét fürdőszoba és kandallós terasz, valamint márványpadló, óriási gardrób, és bársonnyal bélelt próba- és moziterem. A villában található egy gitárokkal díszített helyiség is, ahol olyan bálványoknak állítanak emléket, mint John Lennon vagy a The Rolling Stones, de figyelemreméltó a több ezer dollárból megépített gördeszkás rámpa is az udvaron.

Így házimoziznak a szupergazdagok.
Így házimoziznak a szupergazdagok.toptenrealestatedeals.com

Nehezen tudjuk elképzelni Miley Cyrust ebben a vörös cserepes, rusztikus házban, érthető, ha ehelyett valami fiatalosabban szeretné tengetni a huszas éveit. Kattintson a galériára és nézze meg, milyen az a puccos ház, amit egy egykori Disney sztár un!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek