RAKTÁR

Kívül rózsaszín, belül sárga Eva Longoria eladó villája

2016. augusztus 11., csütörtök 19:29

Míg Gwyneth Paltrow a Coldplayes exével, Chris Martinnal közösen vásárolt New York-i ingatlanán kíván túladni a válás miatt, addig Eva Longoria Hollywood Hills-i villájára unt rá annyira, hogy már 1,3 millió dollárért, azaz kb. 392 millió forintért is megválna tőle – írja a Variety.com. Az 1924-ben épült mediterrán házat a Született feleségek egykori sztárja Tom Cruise Laurel Canyonban található luxus telkére cserélte le még tavaly szeptemberben, a színész rusztikus stílusú villája pedig 11,4 millió dollárba (3,2 milliárd forintba) fájt Longoriának.

Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Fotó: Sotheby's International Realty

Ebben az erősen Született feleségek-hangulatú, kívül nagyon rózsaszín, belül nagyon sárga, három hálószobás villában 2005 óta élt a 41 éves színésznő, aki a kritikusok szerint jobban tette volna, ha az eladás előtt azért valamennyire felújíttatja a lenyűgőző belmagasságú tornácos házat, aminek így az értéke nem sokat nőtt az elmúlt 10 évben. A házhoz ugyanis 1,1 millió dollárért jutott hozzá, bár talán még így is nagyobb eséllyel kel el, mint például a közelben található Flintstone ház.

Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Fotó: Sothesby's International Realty

A környező hegyekre egyébként szinte az egész házból panorámás kilátás nyílik. A Sotheby's ingatlanos oldalán meghirdetett 340 négyzetméteres épületről, amihez árnyékos loggia és három fürdőszoba is tartozik, ide kattintva nézheti meg az összes fotót.

Nem túl vidám a nappali sem.
Nem túl vidám a nappali sem.
Fotó: Sothesby's International Realty

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Megéri lakást venni átalakuló környéken?

Nézzük a Józsefváros metrótól és a belvárostól is mindössze 10 percnyire lévő Magdolna negyedét, aminek a rehabilitációjára nemrég 3,8 milliárd forintot költöttek. Jó befektetés?

STRANGE Két tavaszi fotósorozat Axente Vanessával

Két képsorozat fiatal magyar büszkeségünkről, az elsőt Charlotte Wales, a másodikat Vincent van de Wijngaard készítette.

PRAXIS Orvos vagyok, de a mentősöktől meghalhattam volna

Orvos vagyok. December elsején kaptam a második infarktusomat, a mentők helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második, felismerem, EKG pozitív volt. A büntetőeljárás folyik.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés