RAKTÁR

Kívül rózsaszín, belül sárga Eva Longoria eladó villája

2016. augusztus 11., csütörtök 19:29

Míg Gwyneth Paltrow a Coldplayes exével, Chris Martinnal közösen vásárolt New York-i ingatlanán kíván túladni a válás miatt, addig Eva Longoria Hollywood Hills-i villájára unt rá annyira, hogy már 1,3 millió dollárért, azaz kb. 392 millió forintért is megválna tőle – írja a Variety.com. Az 1924-ben épült mediterrán házat a Született feleségek egykori sztárja Tom Cruise Laurel Canyonban található luxus telkére cserélte le még tavaly szeptemberben, a színész rusztikus stílusú villája pedig 11,4 millió dollárba (3,2 milliárd forintba) fájt Longoriának.

Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Fotó: Sotheby's International Realty

Ebben az erősen Született feleségek-hangulatú, kívül nagyon rózsaszín, belül nagyon sárga, három hálószobás villában 2005 óta élt a 41 éves színésznő, aki a kritikusok szerint jobban tette volna, ha az eladás előtt azért valamennyire felújíttatja a lenyűgőző belmagasságú tornácos házat, aminek így az értéke nem sokat nőtt az elmúlt 10 évben. A házhoz ugyanis 1,1 millió dollárért jutott hozzá, bár talán még így is nagyobb eséllyel kel el, mint például a közelben található Flintstone ház.

Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Fotó: Sothesby's International Realty

A környező hegyekre egyébként szinte az egész házból panorámás kilátás nyílik. A Sotheby's ingatlanos oldalán meghirdetett 340 négyzetméteres épületről, amihez árnyékos loggia és három fürdőszoba is tartozik, ide kattintva nézheti meg az összes fotót.

Nem túl vidám a nappali sem.
Nem túl vidám a nappali sem.
Fotó: Sothesby's International Realty

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés