Ebben a lakásban élt Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Míg Taylor Swift havi 15 millió forintért bérel magának lakást New Yorkban, addig az életmód guruként is aktív színésznő, Gwyneth Paltrow úgy igyekszik felgyorsítani a New York-i Tribeca negyedben található lakásának eladását, hogy saját, Goop nevű oldalán is meghirdette a Coldplayes exével, Chris Martinnal közös ingatlant.

Csajos lakásban élt Chris Martin New Yorkban.
Csajos lakásban élt Chris Martin New Yorkban.goop.com

A 43 éves színésznőnek úgy tűnik, hogy sürgős az ügy, mivel körülbelül két millió dollárral levitte az árat, így 14.250.000 dollár helyett most már csak 12.850.000 dollárba, azaz 3, 6 milliárd forintba kerül a három hálószobás, három és fél fürdőszobás, terasszal és könyvtár szobával felturbózott lakás.-írja a Dailymail.co.uk.

Vajon mennyit főzhettek ebben az óriási konyhában?
Vajon mennyit főzhettek ebben az óriási konyhában?goop.com

Az éteri, fehér, levendula, szürke és ezüst árnyalatokban úszó giccses otthont egyébként a neves New York-i belsőépítészpárossal, a Roman and Williamssel közösen rendezte be Paltrow, így olyan extrák is járnak a lakáshoz, mint a Chesney klasszikus márvány kandallója vagy a Venini féle csillár. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen lakástól kíván megszabadulni a székhelyét Los Angelesbe áttévő színésznő!

Oszd meg másokkal is!
Mustra