RAKTÁR

Ilyen leselejtezett repülőben lakni

2016. március 1., kedd 12:13

Bruce Cambell eredetileg egy teherautót szeretett volna átalakítani az otthonává, de rájött, hogy sokkal jobban jár ha repülőből készít magának egyet. Mindez 1999-ben történt, de annyira bejött neki az, hogy egy átalakított repülőn éljen, hogy most új házat, vagyis kiselejtezett repülőt keres magának. 

Cambell a 20-as évei elején járt, mikor vett egy telket 23 ezer dollárért, azaz nagyjából 6 és fél millió forintért, majd egy leselejtezett 727-es repülőt 100 ezer dollárért, nagyjából 28 millió forintért. Aztán elkezdődhetett az átalakítás, amivel egy nagyjából 99 négyzetméteres lakóteret tudhat magáénak. A férfi most új gépet keres, ugyanis az év felét Miyazakiban tölti, ezért szeretne ott is egy lakást, és akkor már természetesen szintén egy repülőből átalakítottat. Egy 747-es gépet keres, ami fénykorában 660 utast is szállított, de mára már elöregedett és a szeméttelepre szánnák. Nem ő az egyetlen, aki repülőben él, de arról nincsenek pontos adatok hányan készítettek már lakást repülőből. Mindenesetre az ötlet nem rossz, hiszen sok az ablak, több WC is van benne, ráadásul a konyhát is kialakították már. Egy kis kreativitással teljes értékű lakássá lehet alakítani, amihez Cambell is ad ötleteket az oldalán

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés