Aligruhás nővel a fürdőszoba is jobban eladható

A Teslába fürdőszoba kiállításra menni finoman szólva sem megszokott, de ami a kiállítótérben fogadott, azt szavakkal nehéz leírni. A Caracalla nevű fürdőszoba stúdió negyedszerre rendez design napokat február 25-28. között. A rendezvényen nagyon sok, főleg szakmai előadást lehet meghallgatni, melyek kreditpontokat is érnek, és persze meg lehet nézni a fürdőszobákat és a meghökkentő enteriőrt, melyet Bogár Róbert álmodott meg.

A kiállítás előestéjén hirdették ki a fomatervezési pályázat nyerteseit, melyet minden évben egy nemzetközi márkával közösen hirdetnek meg: idén ez a Laufen nevű svájci cég volt, melynek nemzetközi központjába nyert egy utazást a nyertes. Taroltak a MoME hallgatói, akik tényleg nagyon szép dolgokat álmodtak meg. Az első helyen Farkas Bence végzett, őt követte Csobánczi Patrícia, Nyugat-magyarországi Egyetem SKK, a harmadik pedig az Electrolux pályázatán is a célegyenesbe jutó Kovács Apor lett. A közönségdíjat Szabó Bonifác kapta. 

Ha kíváncsi arra, mitől lehet igazán szürreális egy szaniter bemutató, kattintson a galériára és képedjen el a titokzatosan bevilágított, többezer eurós mosdókon és kádakon - meg a mellettük pózoló, bugyis modelleken!

Oszd meg másokkal is!
Mustra