Éljen úgy, mint Austin Powers!

Őfelsége (joggal) titkolt ügynöke is megirigyelné azt az eladásra kínált chicagói lakást, amire a DailyMail.co.uk hívta fel a figyelmünket a napokban. A három hálószobás, két fürdőszobás penthouse ugyanis az érintetlenül hagyott eredeti, 1972-es dekorációkkal és bútorokkal vásárolható meg potom 158 ezer dollárért, körülbelül 45 millió forintért (ez csak ötmillió forinttal több, mint Éder Krisztián budapesti stúdiólakása). A pszichedelikus tapétával és csempével burkolt, klassz lakást a Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate ingatlanosa, Lauri Rosenbloom szerint 2012-ben egyszer már meghirdették, de akkor csak mérsékelten mozgatta meg a reménybeli vásárlók fantáziáját.

„Most hirtelen divatba jött. Jelentkeztek nálam olyanok, akiknek tetszett ez a tapéta és ezek a bútorok” – mondta Rosenbloom a város északi szélén, a Winston Towerben található ingatlanról. A lakás mellé havi plusz 35 dollárért (9967 forintért) fűtött parkolót is bérelhet, ha akar, bár egy ilyen lakáshoz azért már nem árt beszerezni egy pöpec retro Cadillacet is.

A külső medencével ellátott tornyokban egyébként 26,5 százalékkal kerülnek többe a lakások, mint az 1970-es években, így jelenleg ezek az ingatlanok most felkapottak a lakásvásárlók körében. A galériában és a 4 és fél perces videóban még többet megtudhat a valahol kissé nyomasztó, mégis hangulatos retro penthouse-ról!

Oszd meg másokkal is!
Mustra