Az iroda, amitől minden kutyás lesápad

Egy kutyás felszereléseket gyártó cég lehet talán a legmenőbb hely, amennyiben valaki szereti, ha a kutyája egész nap mellette van. A Kurgo nevű cég úgy döntött, hogy nem csak dumál arról, milyen jó az állatokkal együtt élni, és mindenféle felszereléseket vásárolni nekik, hanem olyan munkahelyet teremtettek, ahol a kutyával rendelkező munkavállalóknak nem frusztrálódniuk amiatt, hogy ebük egész nap szomorúan ül a lakásban egyedül. Ehelyett egy hodályban összedobták a világ legállatbarátabb irodáját.

Daniel Sokol a Leed Containerstől tervezte meg az eklektikus, 371 négyzetméteres irodát, melynek legizgalmasabb része az, hogy minden munkaállomáshoz tartozik megfelelő méretű kutyaágy, a konyha könnyen takarítható, és a  hűtő tele van finomságokkal - a négylábúak számára, ugyanis az alkalmazottak 90 százaléka tart kutyát. És még nem is mondtuk, hogy kutya lábmosó is van, ha esős napon jönnének a kutyák a munkahelyre...!

A kutyák számára egy beltéri játszótér is rendelkezésre áll, aminek nem titkolt célja a termékek tesztelése, így két legyet ütnek egy csapásra. Az alábbi videón timelapse-ben tekinthető meg az átalakulás.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek