Dobja fel színes pomponokkal elnyűtt székét!

Remek ötlettel rukkolt elő a Marie Claire bútor átalakítós csapata, akik egy régimódi, elnyűtt széket vontak be trendi, a tervezők által éppen divatban tartott színes gyapjú pomponokkal. Ilyen látványos és puha bútordarabot pedig bárki egyszerűen el tud készíteni, csak egy kis türelem, egy ragasztópisztoly, néhány gombolyag, árnyalataiban egymással passzoló fonal, két kör alakú kartonlap és egy olló szükséges hozzá.

Ebben a több, mint nyolc perces kisfilmben azt mutatják be, hogy hogyan készítsünk hagyományos pomponokat, amihez ajánlott bevonni a barátnőket és családtagokat is, mivel a szék méretétől függően legalább 110-130 darab pomponra lesz majd szükségünk.

Tehát nem nehéz, de időigényes melóról van szó! Mikor elkészültünk ezzel a rengeteg pamaccsal, felragaszthatjuk őket egyenként is a szék támlájára (csavarozzuk le, ha lehet) és ülő lapjára, de lemérhetjük előre is a paramétereket és a szék támlájával illetve ülő részével megegyező vastagabb anyagra ragaszthatjuk, aminek köszönhetően egyszerre kerülhetnek majd fel a ráncfelvarrást kapott székre.Az utóbbi módszer segítségével jobban átlátható, hogy milyen színek kerülnek végül egymás mellé a támlán.

Ebben a videóban lépésről-lépésre megnézheti, hogy egy villa segítségével mennyire egyszerűen gyárthatunk mini pomponokat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra