Lehet az Ikea bútorból is menő és egyedi darabot csinálni

Nemcsak a dán sztárépítészek láttak fantáziát az Ikea alapbútorainak meghekkelésében, hanem a svéd Superfront is, akiknek stílusos ajtó és polc lapjai, fogantyúi illetve lábai tökéletesen illeszkednek az Ikea legnépszerűbb darabjaihoz. – hívja fel a figyelmet az Elle Decor a mutatós kollekcióra, melyben olyan, a Pantone (a színszabványok területén igazi szaktekintély) által preferált trendi árnyalatok is helyet kaptak, mint a rózsakvarc, a babakék, a mentazöld, a betonszürke vagy a réz.

Egyre többen használják ki kreatívan az Ikea adta alapokat.
Egyre többen használják ki kreatívan az Ikea adta alapokat.Superfront

„A Superfront lehetőséget kínál arra, hogy ésszerű áron is lehessen minőségi bútorokat kapni a piacon. Csakúgy, mint a dizájn iránt érdeklődő legtöbb ember, mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a jó ízlés nem szinonimája a magas áraknak. Tehát ha átalakítana egy elhasznált Besta szekrényt, mi kiváló alternatívát nyújtunk arra, hogy milyen lábakkal, mintával és árnyalattal dobja fel azt. Úgy gondoljuk, hogy vállalkozásunk az újrahasznosítást segíti elő, ráadásul gyakorlatilag minden termékünk Svédországban készül. A Superfront végtelen variációkat és lehetőségeket kínál a lakberendezésben, arról nem is beszélve, hogy micsoda móka összeszerelni valami igazán egyedit.” – mondják a tervezők, akik olyan klasszikus anyagokkal teszik exkluzívabbá kínálatukat, mint a réz, a márvány, a nyírfa vagy a bőr.

Gondolta volna, hogy ezeknek a bútoroknak bármi köze is van az Ikeához?
Gondolta volna, hogy ezeknek a bútoroknak bármi köze is van az Ikeához?Superfront

A trendi vállalkozás oldalán egyébként részletes tájékoztatást nyújtanak bárkinek, azaz nemcsak a vérprofi szakemberek igazodnak el könnyen az oldalon, hanem az olyan zöldfülű amatőrök is, mint például mi.

Az Ikea Hack egyébként nemcsak a szakemberek, de számtalan DIY (Csináld magad) blogger és hobbi asztalos fantáziáját beindította az elmúlt évben, nagy kedvencünk például a Cheryle Rhuda és Danika Herrick által alapított myoverlays.com néven futó oldal és dizájnműhely, ahol remek tippeket kaptunk arra, hogy hogyan kell a bolhapiacon talált vintage paneleket összeereszteni az Ikea termékeivel, míg a Panyl szerkesztői videón mutatják be, hogy miként tudjuk felvinni az öntapadós matricát a megunt az Ikea lapokra.

Trendi lábakkal és fogantyúkkal dolgoznak a Superfrontnál.
Trendi lábakkal és fogantyúkkal dolgoznak a Superfrontnál.Superfront
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek