Van felesleges 3 milliárdja? Most megveheti belőle Steve Martin házát!

curbed.com-om találtunk az infóra, hogy Steve Martin hollywoodi sztár megválna dél-kaliforniai otthonától, bár sok esélyünk nincs rá, mert közel 11 millió dollárt (majdnem 3 milliárd!!!! forintot) kér érte. Persze annak fényében, mennyire jól néz ki a birtok, ez az ár valószínűleg nem irreális arrafelé, nem is beszélve arról, hogy 687 négyzetméterről van szó közel hat hektáron. Na jó, ez még azért kevés lenne a három milliárdhoz, de ne felejtsük el, hogy arról az épületről beszélünk, ahol az elmúlt tíz évben álomra hajtotta fejét a sztár. 

Azért is tartottuk fontosnak megmutatni önöknek a házat, mert az tényleg eléggé rendben van. Természetesen az óceánra néz, található benne négy hálószoba, egy különálló vendégház szívünkhöz kevésbé közel álló barátaink számára, három férőhelyes garázs és biliárdszoba is, az olyan teljességgel természetes dolgokat meg sem említve mint a két kandalló és a kinti úszómedence.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!curbed

Kéne?

A cikk szerint a sztár ettől az ingatlanától is csendesen akar megválni tíz ott töltött év után, ahogyan tette azt múlt nyáron, amikor egy másik rezidenciáját dobta piacra. A mostani, domboldalra épült ház inkább nevezhető erődítménynek; a hetvenes évek stílusában kialakított épület kívül-belül olyan, mint egy bunker, és amúgy ifjabb Roland E. Coate tervező keze munkáját dicséri. Ami minket illet, nagyon szívesen azonnal beköltöznénk, annál is inkább, mert a ház a maga óriási oszlopaival egy hatalmas hajóra emlékeztet, hajón lakni meg még talán Kalifornánál is jobb. Lehet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek