RAKTÁR

Nessie-t a levesbe!

2015. január 23., péntek 08:42

A Loch Ness-i szörny létezéséről megoszlanak a vélemények, létezik azonban belőle olyan, ami nemcsak jól megfigyelhető, hanem akár haza is viheti – és aztán boldogan lubickol a levesben. Az Animi Causa kék merőkanala ugyanis a Nessie névre hallgat, és bármikor feldobja a főzőcskézést, ha kipislog a fazékból.

Kép: animicausa.com
Kép: animicausa.com

A mini Nessie nemcsak merőkanálként állja meg a helyét, de négy lábával az asztalon is stabilan, ami kifejezetten praktikus. A műanyag merőnessie közel 16 dollárért (nagyjából 4500 forintos áron) itt megrendelheti, de készüljön fel rá, hogy a nagy érdeklődés következtében akár áprilisig is várnia kell rá.

Kép: animicausa.com
Kép: animicausa.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés