Állatos párnákkal képzelik el a fast fashion boltok az őszt

A Zara Home még nem tette be a lábát az országba - bár, gondolom ha van egy kis eszük, akkor még a karácsonyi szezon előtt debütálnak -, a H&M és a Tesco FF-je viszont már bemutatta az őszi-téli kollekcióját. Nem meglepő módon sok arany és ezüst, meleg plédek, takarók és sok-sok gyertya lesz ez előttünk álló pár hónap meghatározó tárgya.

Az FF-ben a country stílus mellett jelenik meg az állatminta, a fényes anyagok, a strasszok, de a Hong Kong-i kerteket idéző színes, ázsiai minták is megtalálhatóak a kollekcióban. A biztosra menők válasszanak a piros, kockás és hópelyhes vonalból, hihetetlenül olcsón találtunk egy-két ütős darabot.

A H&M nagyjából hasonló irányt célzott be, bár árban azért a Tesco fölé pozicionálták magukat. Egyes termékek kísértetiesen hasonlítanak egymásra, ezekből is mutatunk párat. Az állatos minták jellemzőek, az arany és piros jelenléte nem olyan erős, de simán előfordulhat, hogy decemberre tocsogunk az aranyban, és gyűlölni fogjuk a pirosat. Az Aréna plázában már kétszintesre bővítették a boltjukat, úgyhogy szeptember végétől sokkal nagyobb hangsúlyt kap a Home kollekció. Nézze meg a galériát, és döntse el, hová rohan inkább. Vagy várjon egy kicsit, hátha a Zara hozza el a megváltást lakberendezés fronton.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek