Vegyen balatoni nyaralót egy budapesti garázs áráért!

Tudja, hogy kis túlzással egy budapesti garázs áráért már vehet nyaralót a Balatonon? Nyilván nem luxuskecót, a legtöbb felújításra vár, de simán van olyan, ahol azt az évi pár hetet érdemes eltölteni, a fennmaradó hetekben pedig ki lehet adni a haveroknak, és mindenki jól jár. Mutatunk néhány hirdetést, a képekre kattintva nézheti meg a lakások és házak adatlapjait, és további fotókat is talál róluk.

Balatonalmádi - panorámával

Ki ne vágyna egy házikóra mely a Balatonra néz? Ráadásul sokat nem kell takarítani, mert 42 nm mindössze, ráadásul vöröskőből épült. Vannak azért nehézségek. A telek a 71-es út mellett fekszik, nagy a szintkülönbség (gyk. baromira lejtős), ráadásul a ház felújításra szorul. Viszont 4 millióért panorámás házat venni elég menő, még akkor is, ha duplaannyit fog még rákölteni.

balatonalmadi

Balatonfűzfő - szivárvánnyal

Sose gondolt rá, de miért ne vehetne lakást a Balaton környékén? Nem kell füvet nyírni, folyamatosan költeni valamire, egyszerűen csak ott van, ha kell. 25 négyzetméter ugyan, de négy éve teljesen felújították. A lakás egy ősfás park közepén fekszik a gyereket meg le lehet küldeni a boltba reggeliért, mert közel van. Ráadásul azonnal költözhető, és még egy szivárványt is tartalmaz a 3,4 milliós ár.

t 8

Siófok - Aranypart

Ha szeret partizni, vagy csak utálja a másik oldalt, akkor érdemes a vízpart melletti lakást választania. Nem fognak a fülébe üvölteni a részegek, mert két kilométerre van innen a sétálóutca. Mivel ez egy üdülőház, pont annyi dolog van benne, ami egy miniapartmanba kell: egy szoba, teakonyha, viszont a háznak saját wellness részlege is van. Az ára 4,9 millió + áfa, de áfa nélkül is meg lehet venni. A kilátás szuper, a látványterv se rossz.

siofok

Továbbosztható Ábrahámhegyen

Az északi oldal egyik szép települése Ábrahámhegy, ahol egy gyümölcsfákkal teli házat árulnak. 1837 nm a telek, a Balaton 850 méterre van innen. Hogy bonyolítsuk a helyzetet, a telek kettébontható, egyiken egy 45 négyzetméteres, kétszintes, teraszos nyaraló van. Ezért 7,5 milliót kérnek, de ha nem akar házat, akkor megveheti a másik telket 5,5 millióért. Maximum sátrazik rajta.

abrahamhegy

Vadromantika Vászolyon

Balatonfelvidék egyik kistelepülése Vászoly, itt kínálják eladásra azt a komfortnélküli házat, mely egy 1500 nm-es kert közepén fekszik. A gyümölcsfás kertből gyönyörködhet a Balaton látványában, ha pedig összejön még egy garázs ára, akkor kipofozhatja a házacskát. 4,58 millióért kínálják.

vaszoly

Balatonfűzfő - szinte vízpart

Három szintes nyaraló, alig 400 méterre a strandtól. Jól hangzik, ráadásul a ház is elég nagy, 84 négyzetméter, amihez jár még egy viszonylag kicsi, 377 négyzetméteres kert. Az ára viszont akciós, 4,89 millió forint jelenleg. Villany van, ráadásul saját saját vízmű-, csatornarendszerre van kötve a víz és a csatorna. Értékelendő, hogy „Poniklec tátrai fenyő rönk faház (gyári, nem amatőr)", a szuterénbe pedig vörössóskúti mészkő padlóburkolat került. Ja, és van két autóbeálló is, ha óvná a kocsiját.

6

Borospince Bogláron

Borospincét is kaphat potom áron, rajta egy teljes házacskával. Nehezítő tényező, hogy áram csak aggregátorral van, más közmű pedig nincs. Víz helyett nézheti azt, a vastag téglafalak pedig hűvösen tartják az épületet. A part 5 perc kocsival, a házat pedig a hirdető szerint elég kitakarítani és kifesteni és már lehet is élvezni a kilátást. Az sajnos nem derült ki a hirdetésből, hogy a hárommillió forintos vételárban benne vannak-e a hordók, de ha igen, a hülyének is megéri.

borospince

Balatonlellei aprócska nyaraló

Ne legyenek illúzióink, 5 millió forint környékén nincsenek paloták. Ennyiért viszont kaphat egy 30 négyzetméteres téglaházat, 1000 négyzetméteres telekkel. Igaz, külterületen van, és a nagyvonalúan terasznak nevezett betonalapot se értjük, de némi ráfordítással helyes házacskát lehet belőle varázsolni.

lelle

Balatongyörök - zártkerti telek

Jöjjön egy újabb pince, és naná, hogy egy kis panoráma is. A telekről bámulhatja a tavat vagy a hegyeket, az 1985-ben épült pincében pedig hűsölhet. Ha maradt még egy kis pénze, felhúzhat rá egy 27 négyzetméteres házacskát is. Az ára 2,9 millió, ami valljuk be, nem túl sok. Ja, és van egy csomó gyümölcsfa is a telken. A tó két kilométerre van a telektől.

3
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek