Hét budapesti ingatlan 150 millió forint felett

Gondolkodott már azon, hogy mihez kezdene egy lottóötösnyi pénzzel, ha egyszer kihúznák az ön számait? Drága ingatlanokat kerestünk Budapesten, hogy tudjon válogatni, ha úgy hozza az élet, vagy csak hüledezhessen, hogy bezzeg másoknak mire futja. Először 100 millió forint feletti ingatlanokra szűrtünk az Otthontérkép keresőjében, de túl sok volt a találat, úgyhogy feljebb, 150 millió forintnál húztuk meg az alsó határt. Efölött már elég menő lakásokat és házakat lehet kapni, bár takarítónő és kertész nélkül nem érdemes lecsapni rájuk. Mutatunk hetet.

Villa a XI. kerületben, a Gellérthegyen – 235 millió forint

Szereti a régi házakat? Itt egy 1925-ben épült villa, 357 négyzetméter. Meló lesz vele, ráadásul jelenleg két lakásra van bontva – társbérletekre emlékeznek még? – de persze ezek egybenyithatóak. Ha nem lenne elég a hely, a tetőtér beépíthető, így plusz 120 négyzetmétert nyer, a kilátás pedig csodálatos. Reméljük, 235 millióért már örökpanoráma jár.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Felújítana? VI. kerület, Kodály körönd – 220 millió forint

Képzelje, 220 millióért már két háztömböt is kap Budapest belvárosában. Ha lebontaná, akkor egy kétszintes házat húzhat fel a helyére, de dönthet úgy is, hogy inkább helyrepofozza és bérlőknek értékesíti. Összesen 980 négyzetmétert gründolhat ennyi pénzért.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Legénylakás az V. kerületi Vörösmarty téren – 210 millió forint

Mindössze 132 négyzetméter ez a 210 milliós lakás, viszont két hálószobája van, a ház felújított. Bár mi az üvegajtós bejáratot nem igazán értjük, a portaszolgálat nyilván szűri a házba érkezőket, így nem fordulhat elő illetéktelen behatoló. Ha szereti a monokróm lakásokat, akkor nézze meg a többi képet is. Befektetésnek is kiváló.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Délpesti luxusvilla a XVIII. kerületben – 189 millió forint

Vannak, akik nem vágynak a Rózsadombra, nekik lehet alternatíva a Gloriett-telepen található „luxus kivitelű villa". 210 négyzetméter, két szint, parkosított kert. A telken van egy önálló szaunaépület, és egy kétszobás vendégház is. 

A könyvtárszoba egy villa elmaradhatatlan kelléke, a tömör vörösfenyő nyílászárókról nem is beszélve, amiket ráadásul ólomüvegbetétekkel dobnak fel. Mészkő és kovácsoltvas, valamint több kandalló teszi otthonossá a házat. Ha a konyha érdekli, ott talál jéggépet és beépített kávéfőzőt is. Mindezért 189 milliót kell kifizetni, ha pont erre az érdekes megoldású házra vágyakozna.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Ha nézné a Gellérthegyet – IX. kerület, Castrum ház – 164 millió forint

A IX. kerületben, a Castrum házban árulják ezt a 164 négyzetméteres luxuslakást. A nyolcszintes ház a Gellérthegyre néz, az örökpanoráma adott, akárcsak a feszített víztükrű medence, jakuzzi és a konditerem. A lakásban két fürdőszoba is van, illetve két gardrób, ha kevés lenne a hely a ruháknak. Ne felejtse el, havi 147 000 forint közös költséggel számolhat, ha megveszi ezt a lakást, azon a 164 millión felül, amibe kerül.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Tetőteraszos az V. kerületi Veres Pálné utcában – 161 millió forint

161 millió forintért vehető meg ezt a tetőteraszos, 6 szobás lakás, amit természetesen teljeskörűen felújítottak. Kétszintes, kétfürdőszobás világos lakás, akár nagycsaládnak is, bár kisgyerekekkel nem tűnik túl praktikusnak a belső lépcső, viszont a környéken van több játszótér, és tíz általános iskola is. 

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!

Békebeli kényelem a XVI. kerületben – 160 millió forint

Mindössze 160 millióba kerül ez a XVI. kerületi ház, amely 600 négyzetméteres, kilenc szobás. Extraként biliárdszoba és hangszigetelt moziszoba is van benne, de ternészetesen jakuzzi is akad benne. Félőseknek örömhír, hogy lézersorompós biztonsági rendszerrel rendelkezik a ház, és az ellenáramoltatóval felszerelt fűthető úszómedence is az ár részét képezi.

További képekért kattintson!
További képekért kattintson!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek