Biciklire csatolható utánfutóval erősít az IKEA

Először nyitott sétálóutcában üzletet az IKEA, írja a Kurier, meg aztán azt is, hogy ez Hamburgban történt meg. A dolog azért érdekes, mert a cég leginkább a külvárosba, autópályák vagy forgalmas utak mellé telepíti üzleteit, ahová a vevők kocsival érkeznek. Itt viszont már a belvárosban érők is könnyen elérhetik a boltot, még autóba sem kell ülniük hozzá, és ez is volt a cég célja: közelebb kerülni az emberekhez – mondta a lapnak Johannes Ferber fejlesztési igazgató.

A hamburgi bolthoz több újítás is kapcsolódik: van például kirakata, a kiegészítőket pedig anélkül is meg lehet vásárolni, hogy végigmennénk az egész üzleten. A hétemeletes hodály ugyan 20 százalékkal kisebb, mint a többi, de így is 18 000 négyzetméteren nézelődhetnek a vásárlók. „Úgy gondoljuk, hogy minden második vásárlónk tömegközlekedéssel érkezik majd" – nyilatkozta a lapnak Christian Mollerus, az áruház vezetője. És mivel így gondolják, készülnek is az eddigiektől eltérő igényekre, mégpedig úgy, hogy biciklire csatolható utánfutót vagy kiskocsit biztosítanak a vevőknek, hogy hazavihessék az árut. 

Johannes Ferber fejlesztési igazgató szerdán azt mondta, azért döntöttek úgy, hogy a belvárosban nyitnak üzletet, mert szeretnének közelebb kerülni az emberekhez.

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!Bloomberg / Europress / Getty

 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek