Vágyna 15 ezer forintos mágneses vállfára?

Ha eddig nem tudta, mi hiányzik a szekrényéből, nem kell tovább őrlődnie ezen a kérdésen, hiszen egészen nyilvánvaló, hogy kevesen tudnák nyugalomban élni tovább az életüket a mágneses vállfa nélkül. Az akasztómentes vállfát egy német-lett kreatív ügynökség, a Flow Design dobta piacra Cliq néven, miután ilyen hangot hallunk, amikor a vállfa érintkezik a fém rúddal, írja cikkében a Dezeen. A Cliq méretében és kialakításában is épp úgy néz ki, mint egy hagyományos vállfa, a különbség mindössze annyi, hogy nincs akasztója, helyette mágnessel rögzíthetjük a szekrényrúdhoz.

A termék honlapján persze felsorolják az előnyeit, mint például, hogy a mágneses vállfák természetszerűleg taszítják egymást, így szabályosan rendezhetőek a szekrényben/boltban a ruhák, valamint, hogy az akasztó hiányában mostantól hat centivel hosszabb ruhadarabot is ráakaszthatunk. Írják azt is, hogy nem kell speciális, ehhez tervezett szekrényrudakat vennünk, mert bármilyen fém megteszi, tovább olvasva viszont azért az is kiderül, hogy bár mindez szuper, de a vállfa maximum kétkilónyi súlyt bír el, azaz szövetkabáttal inkább már ne próbálkozzon meg. Persze, valószínűleg nem az átlag otthoni felhasználó lesz a célcsoportja ezeknek, hanem inkább a ruhaüzletek, ahol számít, hogy szépen és szabályosan helyezkedjenek el a kiaggatott áruk a sztendereken.

Akad belőle natúr nyír, fehér és fekete változat is, mindegyik ugyanannyiba kerül: a háromdarabos csomagért 149 eurót, azaz körülbelül 46000 forintot kérnek (tehát darabja kb. 15 ezer forintra jön ki) , de ha most előrendel, kaphat ebből 25 százalék kedvezményt. Viszonyításképpen: a Jyskben az akciós, hagyományos háromdarabos vállfa most 450 forintért az öné lehet. És az elbírja a szövetkabátot is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek