Menő vagy ciki felmatricázni a gyereket?

Kisfiúnak nézték a kislányodat csak azért, mert még nincs elég sok haja? Tragédia! De a "Kislány Ragasztó" (Girlie Glue) segít a bajban! Most a fejükön egyértelműsítheted a gyerekek nemét, így minden néninek egyértelmű lesz, kit csipked halálra - írja a Mommys.com

A válasz a kérdésre, ami nyilvánvalóan megfogalmazódott az olvasó fejében: igen, ez a valóság, nem kacsa. Nem vicc, valóban megvásárolható, sőt, a jelek szerint vannak szülők, akik jónak látják, hogy masnikkal, virágokkal, egyebekkel dekorálják kislányuk homlokát. A "Kislány Ragasztó" körülbelül 3000 forintért megrendelhető az Amazonról.

A Kislány Ragasztó kitalálói szerint „nem lehet túl korán belefogni a lányságba”. A ragasztó egy nem mérgező, agávé nektárból és egyéb természetes összetevőkből készült ragasztó, amelynek segítségével apró masnikat és virágokat ragaszthatunk lányaink kopasz fejére. Sőt, ha nem lenne elég felmatricázni a gyereket, olyan felhasználóról is tudni már, aki átállt macskák díszítésére.

Kereslet valóban van a matricázó szettre, úgy tűnik, sok szülő vágyott nem mérgező eszközre, hogy elkezdhessen tárgyakat rögzíteni a gyerek fejére, elkerülendő, hogy kislányát kisfiúnak nézzék. Persze az én kislányomat is gyakran nézik fiúnak, de sosem jutott eszembe, hogy ezért fel kéne matricáznom. Valószínűleg ezért nem vagyok baba-matrica ügynök.

Valószínűleg nem a Kislány Ragasztó a valaha volt legrosszabb találmány. Valljuk be, még A Hónap Legrosszabb Feminista Testragasztója címre sem pályázhatna sikeresen. A paranoid szülőket ugyanakkor biztosan nyugtalanítja majd, hogy csemetéjük le találja nyelni a cuccot. Sokakban felmerül majd a kérdés, hogy biztonságos-e ragasztót használni egy újszülött fején, ráadásul nyilvánvaló, hogy egy mindenre elszánt hathónapos könnyűszerrel lefejti majd a díszítést.

A Kislány Ragasztó népszerűsége ennek ellenére töretlennek tűnik. A Facebook oldaluk tele van felmatricázott kislányok képeivel, ami kitűnő szórakozást jelenthet bárkinek, aki szeretne pár percet azzal tölteni, hogy csecsemők nagyon is felnőttes fájdalmakról tanúskodó arcát vizsgálja. „De Miért? Miért én?!”

Némelyik kislány aranyos persze a masni matricájával, mégis nehéz nem nyeríteni a nevetéstől. A babák szinte mind mintha csak épelméjű emberek után kutakodnának tekintetükkel. „Komolyan mondjátok, hogy anyu a fejemen matricázik? Van itt valaki, aki beszédképes, és közbeavatkozna, mielőtt elkerülhetetlen lesz, hogy így éljem le életem minden hátralevő napját?!”

Ti használnátok ragasztót, hogy masnikat applikáljatok a gyerek fejére vagy nem is értitek, mire jó ez az egész?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (957) (1084) Ciki!
Mustra