Balesetveszélyes az ikeás denevérköpeny, vigye vissza!

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy aki LATTJO denevérköpenyt vásárolt, mielőbb vigye vissza a terméket bármelyik IKEA áruházba, mert három olyan esetet is jelentettek, amikor a gyermekek nyakán zúzódások és horzsolások jelentkeztek a köpeny használata közben. A köpeny a gyermekek nyakára szorult, emiatt pedig nem lehetett elég könnyen levenni.

2
Ikea

Az áruházlánc visszahívja a LATTJO denevér köpenyt, miután „az IKEA nem engedheti meg, hogy játék közben bármilyen sérülés kockázata álljon fenn. A bejelentések nyomán folytatott vizsgálataink nem csak azt igazolták, hogy a tépőzár nem nyílt szét elég könnyen, de azt is világossá tették, hogy tisztáznunk kell az IKEA elvárásait ezekkel a tépőzárakkal kapcsolatban. Azonnali és elővigyázatossági lépésként visszahívjuk a terméket, de tovább dolgozunk a jövőbeli termékeinken, ezáltal pedig a gyermekek biztonságán azzal, hogy új követelményeket támasztunk” – mondta Cindy Andersen, az IKEA gyermektermékekért felelős üzletág vezetője.

A denevérköpenyt bármelyik IKEA áruházba visszaviheti, ahol a vételár teljes összegét visszafizetik akkor is, ha már nincs meg a blokk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra