Heti vicces videó: ha úgy ennénk, mint a gyerekek

Sokszor hallom, hogy a szülők úgy beszélnek gyerekeikhez, mintha azok gyogyósok lennének, és egyáltalán nem értenék, mi folyik körülöttük, és persze szót is nehezen kapnak amikor ugye a „felnőttek beszélgetnek”. Ott van még az is, amikor a gyerek új ruhában jelenik meg, és azt sem tudja, hogyan hárítsa az idiótábbnál idiótább kérdéseket. És persze az is, amikor határozottan rászólunk a gyerekre, hiszen meg kell tanulni, hogy nem vágunk közbe a másik mondatába, és nem töltünk újra az italból, amíg nem üres a pohár.

Ismerős, ugye?! Ezeket a helyzeteket pécézte ki a videó, melyben három, felnőtt nő beszél egymással, mintha a gyerekeikkel társalognának. „Mi lenne ha, az anyák úgy beszélnének egymáshoz, mint ahogyan gyerekeikhez intézik szavaikat” felütéssel készítették a kisfilmet és három hónap alatt több, mint 1,8 milliószor töltötték le. 

A filmben szereplő amerikai nők, színésznők, mellette pedig írnak, tanítanak, twittereznek, rádióznak és persze, gyereket nevelnek. 

Aztán nem álltak meg itt, azt is megnézheti, milyen, amikor a felnőttek úgy esznek, mintha gyerekek lennének. Igen pontos imitáció, csak szülőknek!

Oszd meg másokkal is!
Mustra