Nem eszik a gyerek? Gangnam Style!

Mit lehet csinálni egy hisztiző gyerekkel? Az alábbi videók tanulsága szerint csak be kell indítani a nekik tetsző zenét. Négy vicces videó, négy különböző műfajú zenével szelidíthető gyerekekről.

Ez a Londonban élő család például az etetésekkel küzdött, egészen addig, míg rá nem jöttek, hogy Benjaminnak, a kisfiúnak nagyon is bejön a közelmúlt egyik óriási youtube slágere, a Gangnam Style. (Ha önök még nem tartoznak bele abba a 360 millió emberbe, akik már látták az újgazdag koreai fiatalokat parodizáló számot, akkor itt nézhetik meg az eredetit). Igen, mi sem értünk egyet azzal, hogy egy gyerek csak akkor legyen hajlandó enni, ha közben meredten bámulhat egy monitort. De azért vicces.

Ha már itt tartunk, semmiképpen ne feledkezzünk meg a műfaj nagy klasszikusáról, a Baby Bob Marley néven elhíresült kisgyerekről, akit a nagy rasztamester a legnagyobb hisztiből ránt ki egyetlen másodperc alatt.

Természetesen vannak szülők, akiknek nem jöhet szóba sem pop, sem reggie, kizárólag heavy metal. És hát, vannak ilyen gyerekek is, akiknek a nehéz pillanatokban semmi más nem segít, csak egy kis norvég black metal.

És, ha már a műfaji sokszínűségről volt szó, semmiképpen ne maradjanak ki a hiphop bébik sem, mint a videó főszereplője, akit apukája kommentje szerint nem nyugtatott meg a rock, a reggie, a klasszikusok, de még a jazz sem. Egészen addig tartott a baj, míg a szülők rá nem jöttek, hogy a hiphop zenét szereti. Notorious BIG működik nála, csakúgy, mint Jay Z.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek