BREAKING: bejo könyvet ír és nyereményjátékot hirdet!

Most aztán minden kiderül bejóról: Cs.V. álnéven ír könyvet a Porontyon már megismert szellemiségben, sőt, a könyvhöz (amelyet persze minden anyának nagyon ajánlunk!!!) kapcsolódóan még nyerni is lehet.

mecs cover kicsi

Kedves Poronty olvasók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy hosszú vajúdás után megszületett az osztrák I. Hanreich Kiadó „Mit egyen és mit igyon a csecsemő?” című babatáplálási útmutató könyvének első magyar nyelvű kiadása.

"Gyermekünk" csodaszép és okos, különösen büszkék vagyunk rá, hogy ilyen gyakorlatiasra, megalapozottra és függetlenre sikeredett. És hogy könyvünk ne legyen olyan egyedül, egyből kistestvérről is gondoskodtunk.

Csecsemőtáplálási tanácsadónk különálló melléklete „A bébiételek áttekintése” hétről-hétre segít a boltokban kapható bébiételek, bébiitalok és gabonapépek kiválasztásában. Rövid „Útmutató” unokatestvéreik pedig praktikus tanácsokat adnak különleges gyermektáplálkozást érintő témákban.

A könyv megjelenésének alkalmából egy nyereményjáték keretében szívesen megajándékoznánk Titeket kiadványainkkal.

Cserébe arra kérünk, hogy töltsétek ki a www.gyermektaplalkozas.hu-n lévő online kérdőívet. Ebben arról faggatunk benneteket, hogy mi a véleményetek a Porontyon bemutatott csecsemőétrendről. A bátor, vájt szemű és éles nyelvű jelentkezők között kisorsolunk egy példányt a „Mit egyen és mit igyon a csecsemő” című könyvből és annak mellékletéből, egy további szerencsés vállalkozó pedig Útmutatóinkból kap egy-egy darabot ajándékba.

2011. október 20-ig várjuk jelentkezéseteket, aztán nincs mese, sorsot húzunk a kalapból!

Üdvözlettel a boldog szülők:

Mag. Ingeborg Hanreich, IBCLC
táplálkozástudományi és laktációs tanácsadó

és

Csörgő Viktória (bejo)

Ajánlás

Hozzátáplálási táblázattal bővített kézikönyvünk végigvezeti Önt gyermeke születésétől az első év végéig (és még egy kicsit tovább) az evés elsajátításának rögös és izgalmas útján. Olyan babatáplálást érintő kérdésekre adja meg a választ, melyek Önben is biztosan felmerültek, és hétről-hétre segít akár a megfelelő üveges bébiételek kiválasztásában is.

  • Anyatej és tápszer - mire ügyeljek?
  • Mikor kezdhetem meg a hozzátáplálást?
  • Melyik bébiételt válasszam az üzletben?
  • Szabad a babát húsmentesen, azaz vegetáriánus módon táplálni?
  • Hogyan vezessem be a gluténtartalmú gabonákat az étrendbe?
  • Elkerülhető az allergia kialakulása az első életévben?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek