Legyél csinos kismama az ünnepek alatt!

 

Klikk!


A „Mit vegyek fel, nincs egy rongyom sem” című cirkuszt minden nő elő tudja adni, még terhesnek sem kell lennie hozzá. Elég, ha eljön a karácsony, vagy a szilveszter, s máris tátott szájjal bámulhatja a család, ahogy kivetkőzve magából tombol kétségbeesve az asszonyt, aki egyébiránt békés fajta.
De mit tehet egy nő, ha akkora a hasa, mint egy jól fejlett dinnye? Dőljön kardjába és susiban, valamint egy kisebb sátorponyvában töltse az ünnepeket, elbújva a világ szeme elől? Vagy kezdjen a család már májusban gyűjteni a mami karácsonyi toalettjére? Nos, talán egyiket sem kell megtennie, ráadásul ma már annyi igazán csinos terhesruha van, nem feltétlenül aranyáron, hogy kár lenne kihagyni a szépen domborodó pocak felcsinosítását.



Miután kiszabadult a kismama a konyhából, a Jézuska tiszteletére végre felöltözhet olyanba, amit eddig féltett a tojássárgától, vagy a majonéz támadásától. Ha szeretjük a feketét, igazán csinos darabokat találhatunk, ráadásul a fekete slankít, ami nem elhanyagolható szempont ebben az állapotban. Ha ruhások vagyunk , semmi gond, legegyszerűbb felkapni egy helyes kis ruhát, s már önmagában csinosak vagyunk.

Ha ügyesek vagyunk és persze szerencsések, számos olyan ruhát ) is vásárolhatunk magunknak, amit jó eséllyel nem terhesen is hordhatunk, jómagam is rendelkezem ilyen multifunkciós darabbal. Ráadásul a terhesség jó hatással van a dekoltázsunkra is, s ha nem érezzük állapotunkból kifolyólag szemérmetlennek, az eleddig lapos hölgyek is domboríthatnak a pocak fölött (9.000,- Brendon).

Nem kell azonban rögtön koktélruhát vennünk, még ha igazán kényelmesek is a terhesség alatt, feldobhatjuk a karácsonyi anyóslátogatásunkat egy szép szoknyával (9.500,- OLLA ) is. Ehhez tetszőlegesen variálhatjuk a felsőrészt, s szilveszterkor is felvehetjük, csak más blúzzal, vagy toppal.

A mostani divat határozottan kedvez a kismamáknak, ugyanis a mell alatti megkötés számos normál ruhán, vagy felsőrészen köszön vissza. Elegáns változatban, vékony, csatos övvel, vagy a ruha anyagával megegyező kötővel, gyönyörűen kiemelheti a pocakot is és a has mögött rejtőző karcsú derekat is. Magas nőknél a pocak alatti öv (13.500,- B.Boom) is nagyon elegáns és egyben vagány lehet olyan szűk ruháknál, amit nadrághoz is fel lehet venni.

Ha a ruha kötött anyagú, akkor öv nélkül is simulhat az alakunkhoz (10.000,-B.Boom), s az egyszerű fazonhoz már csak kiegészítőt kell találnunk Amennyiben nem vagyunk történetesen szoknyásak, s a nadrágtól (6.000,- Mami Módi) még nagy pocakkal sem tudunk elszakadni, már van alternatívája a kismamáknak a farmer kertésznadrágon kívül is. Míg régen gumival oldották meg az anyukák (a gomb és a gomblyuk között feszült), hogy a régi, kedvenc nadrágjukat tudják hordani nagy hassal is, addig ma már a legtöbb kismamanadrág gumiövvel készül, s 9 hónapon keresztül hordhatóak kényelmesen. Sőt, arra is van már megoldás, hogy tényleg a régi nadrágunkat hordjuk, kismamaöv (2.800-tól B.Boom) segítségével, amely elasztikus anyagának köszönhetően rajtunk tartja a gatyát. Ezeket a bandázsokat később is fölvehetjük, sőt, hidegben jól védi egyébként is a derekunkat, nyáron tavasszal pedig nagyon csinos öv helyett, ugyanis nagyon klassz anyagokból és mintákkal készülnek.

Nincs tehát veszve semmi, ha gömbölyű pocakkal meg kell jelennünk. Az egyetlen teendőnk az, hogy időben készüljünk fel és nézzünk körül, s végül olyan ruhát vegyünk, amit ha lehet, nem csak egy alkalommal tudunk felvenni.
Oszd meg másokkal is!
Mustra