Fedezzük fel együtt a kismamaboltokat!

Mielőtt terhes lettem, mindig azt gondoltam, hogy majd olyan csinos kismamagönceim lesznek, mint az álom. Aztán amikor tényleg aktuálissá vált egy dinnyényi has felöltöztetése, valahogy sodródtam az árral. Mert rohadt nehéz volt egyáltalán elindulni valahová, ha meg otthon kotlottam, elég volt egy póló. A dolgok lassan átbillentek a praktika oldalára. Természetesen volt fellépő ruhám is, amiben mozdulni sem mertem, nehogy leegyem, kiszakítsam, mert aranyáron tettem a magamévá. Különben is, micsoda pocsékolás olyan valamire kivágni egy valag pénzt, amit csak néhány hónapig tudunk hordani! Világos, hogy utána tovább kell adni, vagy valami gazdaságos dolgot művelni vele.



Elhatároztuk, hogy folytatjuk a Poronty indulásakor elkezdett sorozatot és további helyeket kutatunk fel, ahová érdemes menni kislabdával a póló alatt és ahová nem. Idei első utunk egy pici, de határozottan helyes boltba vezetett.


A Lövőház utcában nyílt a napokban a B.BOOM kismama bolt, ahol amúgy is egymás hegyén-hátán vannak a mamaboltok, kész szerencse, nem kell ólomsúlyokkal döngetni kilométereket. Mi konkrétan a neten találtuk meg, mert lehet náluk interneten vásárolni, ami egyrészt nagy királyság, másrészt viszont közel nem biztos, hogy bálna testünket próba nélkül felékesítenénk, de a kényelem nagy úr, mint tudjuk. És igen, végre esélyegyenlőség jut a vidéken élő mamáknak is, postán érkezik a pesti ruha!

Az árak nagyon barátiak, nem estünk hanyatt a gálaruciktól sem, 7500 forintért talpig rittyben kísérhetjük a büszke apát partira. Gatyát például simán lehet kapni már hatezer forinttól, személyes emlékeim masszív terhesfarmerokról csak tízes körül vannak más helyről. A legnagyobb öröm és felfedezés a kismama öv volt, amely akkor jó, ha Gizike kedvenc naciját (vagy szoknyáját) szereti hordani hordóhassal is, de fázik a pocakja, mert a slicc ugye lent. No, nem kell mást tennie, mint felhúzni az elasztikus pamutcsíkot, amely ráadásul még csinos is és nyúlik vele a téma egészen a szülésig. Meg utána is. Ekkor kezdtem bánni, hogy nem vagyok illetékes vásárló, majd azzal vigasztaltam magam, hogy még bármi történhet az elkövetkező évtizedben. Mindenesetre a boltban azt mondták, hogy nyugodtan hordhatom nem terhesként is. Örök darab.

Nemrég írtunk csinos fehérneműkről, nos, a szóban forgó márka hamarosan megérkezik a polcokra, legalábbis ezt ígérte az eladó. Bugyik, cicifixek széles választékban kaphatók, szoptatós melltartó például 4990 forintért. Gyönyörűséges blúzok és vagány pólók között keveregtünk az elegáns stílustól végig a vagányig.

Első látogatásunk tehát sikeres volt, nem éreztük azt az ismerős érzést, amit a lehúzos mama boltokban szoktunk: Annyiért adom, amennyiért nem szégyellem, mert úgyis megveszed!

Legközelebb a Baby Outletbe visszük el olvasóinkat.
Oszd meg másokkal is!
Mustra