Ami a leginkább megnehezíti a válást

Mi történik velünk a válási procedúra közben és után? Milyen lelki folyamatok zajlanak bennünk? Mitől lehet ez könnyebb? Erről szól a Szeret, nem szeret legújabb adása.

A válás nagyon megterhelő, lelkileg fájdalmas folyamat, melynek során rengeteg sérülést szerzünk magunk is és okozunk annak az embernek, akit valaha szerettünk, akivel együtt akartuk leélni az életünket. Arról, hogyan jut el egy kapcsolat a válásig, már beszélgettünk korábban, párkapcsolati podcastunk új adásában arról lesz szó, mi történik velünk a válás alatt és után. Lesz szó az ügyvédek és a bíróság szerepéről a lelki folyamatainkban, lesznek személyes történetek, szóba kerülnek a gyerekek, a gyász és a gyógyulás is. Aki kérdez: Péter Anna, és aki válaszol: Sákovics Diana pszichológus.

Ha most nincs időd podcastot hallgatni, de érdekel a téma, akkor neked szól korábbi cikkünk, ha pedig szeretnéd meghallgatni további podcastjainkat, látogass el a Szeret, nem szeret oldalára, a korábbi adásokat ott találod. Ha meg már minddel végeztél, gyere el újra a jövő héten, mert keddenként újabb adásokkal jelentkezünk. Addig is, ha kérdésed van, véleményed vagy éppen témajavaslatod, írj nekünk bátran a szeretnemszeret@divany.hu e-mail-címre. Előző adásunkat itt meghallgathatod: 

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek