Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre kuszkusz
- 1.5 bögre forró alaplé
- 1 bögre petrezselyem apróra vágva
- 1 csokor snidling apróra vágva
- 0.5 darab biocitrom leve és héja
- ízlés szerint só és bors
- 1 bögre zsenge zöldborsó
- 3 ek. olívaolaj
Elkészítés:
Csak forgasd össze az alapanyagokat, fűszerezd alaposan és locsold meg olívaolajjal. Ha úgy jobban szereted, a zöldborsót meg is párolhatod egy kicsit, mielőtt a keverékhez adod.
A zöldborsóleves friss borsóból, hagyományos változatban is finom, főleg, ha egy kevés karalábé és indokolatlan mennyiségű grízgaluska is kerül bele. Ha még egy változatban kipróbálnád, legyen ez a tejszínes verzió.
Tovább olvasom