Itt a spárga szezonja, hoztunk pár klassz receptet

A spárgás fogásokat minden tavasszal nagyon szeretjük, és most néhány olyat is hoztunk, amiket még korábban nem próbáltunk.

A spárga fogyasztásával csak jól járhatsz. Magas antioxidáns-tartalmával megakadályozza, hogy a szabad gyökök károsítsák a sejtjeinket, vagyis hozzájárul olyan súlyos betegségek megelőzéséhez, mint a kardiovaszkuláris problémák, az egyes rákfajták kialakulása vagy a diabétesz. A szabad gyökök állítólag az öregedésben is szerepet játszanak, vagyis spárgát annak is érdemes ennie, aki szeretne minél tovább fiatalnak látszani.

Ha te is szereted a könnyű tésztaételeket, ezt a tavaszi citromos-spárgás spagettit próbáld ki! 

Ha inkább spórolnál a szénhidrátokkal, és nem akarsz egyszerű párolt spárgát, arra is van tippünk. 

Rizottóban is remek a spárga, főleg, ha egy kis fehérborban párolódik a rizs. 

Egyik legnagyobb spárgás kedvencünk következik: egy szuper snack, ami gyors vacsora vagy ebéd is lehet.

És a végére még egy tésztás finomság, amit érdemes tavasszal kipróbálnod.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek