Visszatér a koncertélet: mi ezekre a fellépőkre várunk igazán!

GettyImages-1005364174

Minden jel arra utal, hogy 2022 ismét a koncertek éve lesz. Bármilyen műfajt is kedvelsz, érdemes bogarásznod a felhozatalban: óriási nevek érkeznek már az év elején!

Válogatásunkban azokat a koncerteket gyűjtöttük össze, melyekre mi a leginkább várunk: szemezgess te is belőlük! 

Hans Zimmer

Nem először, és feltételezhetően nem is utoljára érkezik a zeneszerző hazánkba: március 3-án az Arénában lép majd fel. A Gladiátorból, az Eredetből, a Csillagok közöttből vagy A sötét lovag-trilógiából ismert dallamok mellett most frissebb művei is fókuszba kerülnek majd a koncerten.

Sting

Valódi állócsillag a zene egén Sting, aki szintén visszatérőként érkezik március 16-án a Budapest Sportarénába. Az előadó pályafutásának legnépszerűbb dalait hozza el ez alkalommal, a világjárvány idején írt új dalokkal kiegészülve.

Valódi állócsillag a zene egén Sting
Valódi állócsillag a zene egén StingKevin Winter / Getty Images Hungary

2Cellos

A két csellistából álló, eklektikus zenei palettát virtuóz módon bemutató duó ezzel a koncertturnéval búcsúzik a 2Cellos formációtól. 

Közel tíz év és hat album anyaga adja majd a búcsúturné gerincét,

melynek budapesti állomására május 11-én kerül sor a Budapest Sportarénában.

One Republic

Összes nagy slágerével érkezik május 13-án az Arénába a One Republic, de nemrég megjelent, Human címet viselő lemezük anyagából is mutatnak majd ízelítőt a fiúk.

Celine Dion

Az elképesztő hangjáról ismert kanadai díva remélhetőleg most már tényleg eljut hazánkba, többszörösen elhalasztott turnéjának keretében. A korábban Las Vegas-i koncertsorozattal is bizonyító énekesnő rajongói számára valódi örömünnep lehet június 27-e, amikor végre élőben hallgathatják kedvencüket!

A kanadai díva végre Budapestre jön
A kanadai díva végre Budapestre jönBrian Rasic / Getty Images Hungary

Pet Shop Boys

A popzene állócsillagai július 7-én a Budapest Parkban adnak koncertet: igazi nyárnyitó buli lesz ez. Hihetetlen, de 41 éve tart az elektronikus zenei duó sikertörténete, így sokak számára valódi nosztalgiabuli lehet a fellépés.

Pink Martini

Dzsessz, pop és klasszikus zene tökéletes koktélja az amerikai együttes zenéje, melyben a dalok több mint 25 nyelven szólalnak meg.

Biztosan te is dúdoltad már a Je ne veux pas travailler-t az együttessel:

jövőre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon teheted meg ezt július 15-én. Csodás nyáresti kikapcsolódásnak ígérkezik a koncert!

Il Divo

A klasszikus hangok megelevenítette kortárs dalok most szomorkásan csengenek majd: Carlos Marín közelmúltbéli halála után emlékének ajánlja három társa a koncertturnét. Október 28-án érkeznek az Arénába, immár trióvá fogyatkozva, de vendégfellépővel.

Ennio Morricone

Tudom, mit tesznek a filmzenék kedvelői jövő karácsonykor: december 18-án a Budapest Sportarénában hallgatják azt a koncertet, amelyen Ennio Morricone halálát megelőzően dolgozott.

A monumentális előadás filmzenei munkásságát összegzi, elhunyta után pedig tiszteletére családja szervezete meg annak bemutatását.

Az esten fia, Andrea Morricone vezényel majd, és eddig nem látott bejátszások is segítenek majd a mesterre való emlékezésben.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek