Kinek áll jobban: Tilda Swinton vs. Keira Knightley

Széthordják a piros estélyit, de népszerű a nadrágkosztüm és a kezeslábas is a celebnők körében. Szavazz a legjobbra!

Múltheti Oscar-gálás különkiadásunk után piros csőruhára, Chanel nadrágkosztümre és csipkés kezeslábasra szavazhatsz legfrissebb ‘Kinek áll jobban' összeállításunkban. A hajtás után mutatjuk, hogy kivel öltözött össze például Tilda Swinton, Emmy Rossum vagy Jennifer Hudson!

Jennifer Hudson vs. Camilla Belle

Nagy divat a piros a vörös szőnyeges vonulásokon, a napokban például Európa legjobb színésznője, Borbély Alexandra illetve Meryl Streep is ilyen árnyalatú estélyiben érkezett az Oscar-díjátadóra. Jennifer Hudson a 2018-as Brit Awardson viselte a Ralph Lauren féle csőruhát, míg 31 éves kolleganője, Camilla Belle egy Los Angeles-i gálán sütötte el ugyanazt egy egyel rövidebb fazonban. Melyik hírességen állt jobban a skarlátvörös ruha, szavazz!

Jennifer Hudson Camilla Belle
Getty Images

Kinek áll jobban a piros ruha?

Tilda Swinton vs. Keira Knightley

Továbbra is felkapott a nadrágkosztüm a színésznők körében, a Chanelnek köszönhetően pedig nemcsak szűk cigaretta nadrággal, hanem bőgatyával kombinálva is elegáns tud lenni. Tilda Swinton csicsás cipővel vette fel a francia luxusmárka szettjét a Berlinale nyitónapjára, az új Wes Anderson film, a Kutyák szigete premierjére. A szintén nagy Chanel rajongó hírében álló Keira Knightley csokornyakkendővel viselte ugyanazt az Utahban tartott Sundance Filmfesztiválon januárban. Melyikükön állt jobban, szavazz!

Tilda Swinton Keira Knightley
Getty Images

Kinek áll jobban a Chanel nadrágkosztüm?

Beth Behrs vs. Emmy Rossum

Nemcsak a nadrágkosztümök, de a kezeslábasok is nagyon népszerűek a színésznők stylistjai körében. A Self Portrait csipke felsőrészt kapott darabját az elmúlt hetekben felvette az Élet csajos oldala című sorozat sztárja, Beth Behrs és a Szégyentelenek című sorozatból ismert Emmy Rossum is. A szőke vagy a barna színésznőnek állt jobban a nagyjából 158 ezer forintba kerülő fekete szett, szavazz!

Beth Behrs Emmy Rossum
Getty Images

Kinek áll jobban a csipkés kezeslábas?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek