Kanye lett a parkolókban bujkáló celebek szabója

Paparazzi stílusú képeken mutatta be új kollekcióját Kanye.

Tulajdonképpen a ruhák is pont úgy festenek, mint a bulvármagazinok parkolókban lőtt képein settenkedő celebeken látott ruhadarabok. A földszínű és leginkább talán a ’semmilyen’ jelzővel körülírható Yeezy daraboknak pedig mintha pont erre lett volna szükségük ahhoz, hogy egy kicsivel többet lehessen mondani róluk annál, hogy „Hát igen, Kanye imád úgy öltözködni, mint egy hajléktalan…”

A gépparkra is nagy hangsúlyt fektettek

A fagyizó és turmixozó Kim Kardashianen feltűnő leggingseket persze profi fotós lőtte, aki szemlátomást a részletekre is figyelt, és telefonokat, műanyagpoharakat, könyököket és McDonald’s logókat is elhelyezett a képeken. A Mybach-ekből kipattanó, tankolni vagy csokiért igyekvő celebek világát felidéző képekkel el is érte Kanye, hogy megint zseniként emlegessék, amire mondjuk nagy szüksége is volt a csúnyacipő trendet meglovagoló Desert Rat 500-tól eltekintve kevés említésreméltó ruhadarabbal előálló Yeezynek.

kardashian kanye clk 3 2
yeezysupply.com

A Kanye sötétben somfordáló nejének arcába villanó vakuknak hála tényleg realisztikus lett a paparazzi stílus, Kanye kreálmányai, illetve Kanye alkalmazottjainak kreálmányai ugyanakkor továbbra is csak arra jók, hogy rácsodálkozzon az ember a Vissza a jövőbe emblematikus DeLoreanjének atajára csimpaszkodó Kim teljesen lehetetlen testalkatára.

kanye 02
yeezysupply.com

H&M pulcsit kérsz hozzá?

És arra, hogy megakadályozzák a spekulánsokat abban, hogy később hússzoros áron adják tovább a cipőket. Kanye legújabb cipőit ugyanis csak úgy lehet(ett) beszerezni, ha egy rövidnadrágot és egy kapucnis felsőt is beszerzett melléjük az ember, 50.000 forint helyet közel 200.000-ért lehetett tehát csak megkaparintani a cipőket, amivel azt akarta elérni Kanye, hogy a jóval kevésbé értékálló ruhadarabok miatt kétszer is meggondolják a spekulánsok, hogy rárepüljenek a bitcoinnál is jobban teljesítő cipőkre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra