Menő vagy ciki a telitalpú Crocs papucs?

Mivel a Balenciaga diktálja a divatot, ezért várhatóan tényleg ilyenben botladozunk a nyáron. Mit gondolsz az új trendről?

Nem kell aggódni, jövő nyáron sem maradunk furcsa cipők nélkül, Rihanna a magassarkú flip-flopot hozná divatba, a Balenciaga kreatív vezetője, Demna Gvasalia pedig az egyik legcsúnyább uniszex papucsot, a megosztó Crocsot gondolta újra a márka 2018-as tavaszi-nyári kollekciójához.

WHEN YOU'VE GOT GARDENING AT 10 BUT THE PARTY STARTS AT 11 * @balenciaga @crocs

Una publicación compartida por Dazed Fashion (@dazedfashion) el

Amin azért is lepődtünk meg annyira, mert a tavalyi évben a Christopher Kane és a Maison Margiela is megpróbálta már divatba hozni a rút, de praktikusnak és kényelmesnek mondott fröccsöntött műanyag csodát, de úgy tűnt, hogy az emberek jobban vevők voltak a Balenciaga-féle zoknicsizmára, ebből kiindulva könnyen elképzelhető, hogy a francia luxusmárkának sikerül majd a gagyi hűtőmágnesekre emlékeztető elemekkel díszített telitalpú Crocs papucsot is lenyomni a torkunkon.

A divatház tervezője egyébként modernnek látja a Crocs gyártása során használt fröccsöntési technológiát és bumfordi formát, szerinte az egész nagyon Balenciaga. Gvasaliát többek között az is lenyűgözte, hogy a 3D-s nyomtatásnak köszönhetően a közeljövőben akár otthon is nyomtathatunk magunkat műanyag cipőt, ha akarunk. Én pedig már most azon agyalok, hogy a Cin Cin Amicából beszerzett kamu Crocsot vajon mivel kombinálom majd, szakadt farmerrel, gombos miniszoknyával, vintage ruhával vagy oldalt csíkos tréninggatyával?

Te mit gondolsz a Balenciaga és a Crocs valószínűtlen együttműködéséről, menőnek vagy inkább cikinek találod, hogy ilyet tervez a világ egyik legdrágább divatháza a nyárra? Szavazz!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (860) (995) Ciki!
Mustra