OFFLINE

Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő?

2017. szeptember 11., hétfő 16:39

A Harper's Bazaar bulit tartott a New York-i divathét ideje alatt, hisz ilyenkor jár a városban a lehető legtöbb híresség és menő divatipari szakember.

A rendezvényen megjelent két leghíresebb modellünk is, Palvin Barbara (kísérő nélkül?) és Mihalik Enikő (kísérővel.) A The Plaza Hotelben tartott "Harper's BAZAAR Celebrates ICONS By Carine Roitfeld" című estre mindkét modell feketét vett fel: bár tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy Mihalik Enikőnek nem volt ideje átvennie a pizsamát valami elegánsabbra, de a szettje azért kicsit olyan, mintha ez történt volna. Palvin Barbi hozza a szokásos elegáns vörösszőnyeges stílust a földig érő, áttetsző panelekkel feldobott estélyivel. Neked melyikük tetszik jobban? A galériában találsz még a modellekről képeket, aztán szavazz: a budoárhangulatú szett vagy a kissé elcsépelt fekete ruha jön be neked jobban?

Ki öltözött fel jobban a bulira?

 • 205
  Mihalik Enikő nagyon menő, mint mindig!
 • 1172
  Szerintem Palvin Barbi mindent visz!
 • 364
  Mindketten csinosak.
 • 140
  Egyikük sem tetszik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta