OFFLINE

Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő?

2017. szeptember 11., hétfő 16:39

A Harper's Bazaar bulit tartott a New York-i divathét ideje alatt, hisz ilyenkor jár a városban a lehető legtöbb híresség és menő divatipari szakember.

A rendezvényen megjelent két leghíresebb modellünk is, Palvin Barbara (kísérő nélkül?) és Mihalik Enikő (kísérővel.) A The Plaza Hotelben tartott "Harper's BAZAAR Celebrates ICONS By Carine Roitfeld" című estre mindkét modell feketét vett fel: bár tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy Mihalik Enikőnek nem volt ideje átvennie a pizsamát valami elegánsabbra, de a szettje azért kicsit olyan, mintha ez történt volna. Palvin Barbi hozza a szokásos elegáns vörösszőnyeges stílust a földig érő, áttetsző panelekkel feldobott estélyivel. Neked melyikük tetszik jobban? A galériában találsz még a modellekről képeket, aztán szavazz: a budoárhangulatú szett vagy a kissé elcsépelt fekete ruha jön be neked jobban?

Ki öltözött fel jobban a bulira?

 • 205
  Mihalik Enikő nagyon menő, mint mindig!
 • 1172
  Szerintem Palvin Barbi mindent visz!
 • 364
  Mindketten csinosak.
 • 139
  Egyikük sem tetszik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta