OFFLINE

Vegyél valami sárgát az őszre!

2017. szeptember 8., péntek 10:32

Vége a rószaszínmániának, jönnek a Lego-színek! Mutatjuk, hogyan hordd a sárgát, a kéket, a zöldet vagy a pirosat!

Az elmúlt pár szezonban szinte minden a rózsaszínről szólt, tele volt vele az Instagram, felbukkant a feministák, a gendersemlegesek körében, a férfi divatban, de még Katalin hercegné is rózsaszínben ünnepelte II. Erzsébet királynő születésnapját Londonban. A trendelőrejelzők már 2011-ben jelezték a rózsaszín eljövetelét, majd a Céline be is építette 2012-es nyaralós kollekciójába, aztán szépen lassan a többi divatháznál is megjelent egy-két, vagy több pink ruhadarab.

“A rózsaszín 2016-ban volt csúcsponton, idén már hanyatlani kezdett a népszerűsége” – mondta Jane Monnington Boddy, a WGSN trendelőrejelző ügynökség színekért felelős igazgatója, aki szerint a 2019-es tavaszi-nyári kollekcióknál már a piros, a sárga, a kék és zöld lesznek a slágerszínek, azaz Lego figurának is öltözhetünk majd, ha úgy tartja kedvünk.

Boddy 20 éve kutatja a színtrendeket, állítása szerint elsőként az olyan puccos vagy meghatározó eseményeken tünnek fel a jövő színei, mint például a Central Saint Martins végzőseinek bemutatója vagy a szöuli divathét, ahol már tavasszal megjelent a piros a kifutókon és az utcai divatban, míg a sárga központi szerepet játszott már a 2015-ös Met-gálán, ahova Rihanna libbent be sárgában, majd nem sokkal később Beyoncé is így promotálta Lemonade című albumát, aztán persze a Céline és a Gucci is látott benne fantáziát – írja a The Guardian.

Az elemző azt mondja, hogy a játékos sárgát annak más, világosabb árnyalataival, illetve neonzölddel, kékkel vagy rózsaszínnel kombináljuk majd. A felhozatalból talán a pirossal tudnak azonosulni a legtöbben, ezt menő pirossal, fehérrel és kékkel összeereszteni, de igaz ez a kékre is, ami egyénként pozitív energiát és bizalmat áraszt, nem véletlenül nyomul kékben a Facebook vagy a Twitter sem. Szerencsére már van egy-két olyan divatrajongó, aki beépítette ruhatárába a Lego-színeket, ezért a galériára kattintva lecsekkolhatod, hogy mi váltja a csajos rózsaszínt a jövőben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta