OFFLINE

Pár ezer forintért is lehet zoknicsizmád

2017. szeptember 6., szerda 16:34

Szezonális darab, viszont mostanság elég divatos. De minek szórnál el rá egy vagyont? Mutatjuk a fast fashion boltok kínálatát!

Azt már tudjuk, hogy az őszi szezonra érdemes lesz beszerezni egy pufidzsekit és valamit feltűnőt, ami a 2000-es évek elején is menőnek számított. Na de milyen cipőbe fektessünk be az év utolsó felében? A szakemberek szerint a Balenciaga (ki más?) által divatba hozott zoknicsizma váltja majd a jó ideje divatban lévő combcsizmát, ezért körbenéztünk, hogy a többi divatház és a fast fashion márkák hogyan dolgozták fel a szokatlan formát.

Jó hír, hogy annak is lehet ilyen szezonális lábbelije, akinek nincs rá 220 ezer forintja, ugyanis a francia ötletgazda és az olasz Fendi körülbelül ennyire árazta be a ősz egyik legnagyobb slágerét.

Az elsősorban fekete, fehér, méregzöld és piros árnyalatokban piacon lévő darabokért átlagosan 9995 – 15.995 forintot kér a Zara, mely a biztonság kedvéért Balenciaga féle virágos csizmát is újragondolta. A Mangóban 13.995 forintot, a Cin Cin Amicában pedig 5990 forintot kell fizetni a cipőért, ami bőgatyával, farmerrel és szoknyákkal is kombinálható 2017-ben. A galériára kattintva megnézhetitek a felhozatalt, majd szavazzátok meg, hogy menő vagy inkább ciki a legújabb őrület?

246 szavazat 80 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta