Jeremy Scott még egy UGG csizmán is képes rontani

Lángszóró helyett lángokkal tette emlékezetessé (sőt: "elegánssá") a csizmákat a Moschino vezér.

A kényelmes, bár a Föld lakosságának túlnyomó többségét kiakasztó, a csúnyát amúgy is kimaxoló csizmákat – Kalifornia lángoló motorháztetős hot rodjait felidézendő – lángnyelvekkel tette még feltűnőbbé az annak idején Mcdonald’s tematikájú Moschino kollekcióval előálló Scott. És persze 2Pac Thug Life-jára rímelő „Ugg Life” feliratokkal, hogy az ostoba favicceket és az Uggot egyaránt kedvelő embertársaink se maradjanak ki a giccsparádéból.

UGG LIFE!

A Dazed interjúja alapján egyébként úgy tűnik, Jeremy Scott és Lil Yachty amúgy is jó ideje imádják már a csőszerű csizmákat, az együttműködést tehát igazán nem volt nehéz tető alá hozni, pláne hogy Lil Yachty nem csak az UGG-ért, de Jeremy Scottért is régóta rajong. A most már hivatalosan is a Nautica arcának számító rapper, aki egyébként imádja a széldzsekiket, viszont annak ellenére, hogy nem nagyon mutatkozik kedvenc pici gyémánt vitorlás nyaklánca nélkül, elég gáznak tartja a vitorlázást (nehéz és fáradtságos, nem éri meg), valószínűleg persze kap majd hideget-meleget a 2Pac-kel kapcsolatos viccért, de hát széldzsekiben és UGG-ban amúgy is lepereg az emberről az ilyesmi.

#UGGLIFE 4 LYFE 👊🏽

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Ez egyébként elegáns

Az interjúból az is kiderül, hogy Jeremy Scott szerint a lángnyelvekkel izgalmasabbá tett csizmák „elegánsak és high fashion jelleget öltöttek” az együttműködésnek köszönhetően, Lil Yachty szerint pedig a fehér „csak egy szín”, ha tehát valaki „Ugg Life” feliratú patákban, vagy tiszta fehér öltönyben és cilinderben szeretne lófrálni, tegye meg bátran és ne foglalkozzon mások véleményével. 

HAPPY BIRTHDAY @lilyachty !!! 🔥🔥🔥

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Hasznos infók

Az Ugg x Jeremy Scott kollekció szeptember 15-én kerül világszerte a kiválasztott UGG boltokba és a londoni Harrods-ba, szóval ebből megint kimaradunk itt Pesten (bár ha szemfüles vagy, valahonnan tuti meg tudod rendelni online). Az árak 75 és 995 font (25 - 331 ezer forint) között ingáznak, minden csizma kézzel készül, van, amelyiket egy hétig tart összerakni – írja a Vogue, az UGG német oldala pedig már tele van a csizmákkal: nem is tudjuk, a strasszokkal gazdagon kirakott, "The Classic Short Jewel" névre hallgató, vagy a lángnyelves "The Classic Short Crystal Flames" a lehangolóbb. Hordanád? Akkor nyomj a menőre, ha neked is a hideg futkos a hátadon, a ciki a neked való opció.

ugg
ugg.com/de
Oszd meg másokkal is!
Menő! (390) (487) Ciki!
Mustra