OFFLINE

Jeremy Scott még egy UGG csizmán is képes rontani

2017. szeptember 5., kedd 16:48

Lángszóró helyett lángokkal tette emlékezetessé (sőt: "elegánssá") a csizmákat a Moschino vezér.

A kényelmes, bár a Föld lakosságának túlnyomó többségét kiakasztó, a csúnyát amúgy is kimaxoló csizmákat – Kalifornia lángoló motorháztetős hot rodjait felidézendő – lángnyelvekkel tette még feltűnőbbé az annak idején Mcdonald’s tematikájú Moschino kollekcióval előálló Scott. És persze 2Pac Thug Life-jára rímelő „Ugg Life” feliratokkal, hogy az ostoba favicceket és az Uggot egyaránt kedvelő embertársaink se maradjanak ki a giccsparádéból.

UGG LIFE!

A Dazed interjúja alapján egyébként úgy tűnik, Jeremy Scott és Lil Yachty amúgy is jó ideje imádják már a csőszerű csizmákat, az együttműködést tehát igazán nem volt nehéz tető alá hozni, pláne hogy Lil Yachty nem csak az UGG-ért, de Jeremy Scottért is régóta rajong. A most már hivatalosan is a Nautica arcának számító rapper, aki egyébként imádja a széldzsekiket, viszont annak ellenére, hogy nem nagyon mutatkozik kedvenc pici gyémánt vitorlás nyaklánca nélkül, elég gáznak tartja a vitorlázást (nehéz és fáradtságos, nem éri meg), valószínűleg persze kap majd hideget-meleget a 2Pac-kel kapcsolatos viccért, de hát széldzsekiben és UGG-ban amúgy is lepereg az emberről az ilyesmi.

#UGGLIFE 4 LYFE 👊🏽

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Ez egyébként elegáns

Az interjúból az is kiderül, hogy Jeremy Scott szerint a lángnyelvekkel izgalmasabbá tett csizmák „elegánsak és high fashion jelleget öltöttek” az együttműködésnek köszönhetően, Lil Yachty szerint pedig a fehér „csak egy szín”, ha tehát valaki „Ugg Life” feliratú patákban, vagy tiszta fehér öltönyben és cilinderben szeretne lófrálni, tegye meg bátran és ne foglalkozzon mások véleményével. 

HAPPY BIRTHDAY @lilyachty !!! 🔥🔥🔥

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Hasznos infók

Az Ugg x Jeremy Scott kollekció szeptember 15-én kerül világszerte a kiválasztott UGG boltokba és a londoni Harrods-ba, szóval ebből megint kimaradunk itt Pesten (bár ha szemfüles vagy, valahonnan tuti meg tudod rendelni online). Az árak 75 és 995 font (25 - 331 ezer forint) között ingáznak, minden csizma kézzel készül, van, amelyiket egy hétig tart összerakni – írja a Vogue, az UGG német oldala pedig már tele van a csizmákkal: nem is tudjuk, a strasszokkal gazdagon kirakott, "The Classic Short Jewel" névre hallgató, vagy a lángnyelves "The Classic Short Crystal Flames" a lehangolóbb. Hordanád? Akkor nyomj a menőre, ha neked is a hideg futkos a hátadon, a ciki a neked való opció.

73 szavazat 40 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta