OFFLINE

Melania Trump a katasztrófa sújtotta Texasba is tűsarkúban utazik

2017. augusztus 30., szerda 10:44

Melania és férje nem igazán gondolták végig, milyen üzenetet küld, ha ebben a helyzetben is magassarkúban díszeleg a first lady.

Texasban, ahol egy hét alatt 1 évnyi eső eshet és gyakorlatilag folyókká változtak az utak, minden bizonnyal valóban szükség van arra, hogy az elnök és a first lady is megjelenjen, ezzel is jelezve, hogy a kormány és a hatóságok nem hagyták magukra a Harvey hurrikán által megtépázott államot. A first ladynek, Melania Trumpnak ebben a helyzetben sikerült már a Fehér Háztól az elnöki párt Texasba szállító helikopterig vezető úton olyat húznia, amivel a fél országot magára haragította. 

Merthogy Melania úgy döntött, ebben a helyzetben sem nézhet ki akárhogy, fel is használta a hurrikánt egy jó kis katasztrófa-chic szett megvillantására. A szokásos Dolce ruháit lecserélte ugyanis egy khaki bomberdzsekire, a magassarkúról viszont nem tudott lemondani, így hát egy hegyes orrú, méretes sarokkal ellátott tűsarkúban indult útnak a vízzel és sárral borított Texas felé.

A Fehér Ház egy szóvivője megjegyezte ugyan azóta a dühös üzenetek és szalagcímek jelentette rossz publicitást orvosolandó, hogy a repülőn vált majd Melania, aki természetesen pakolt az útra és csak a repülőig vezető pár méteren tervezett divatbemutatót tartani.

Ez mindenesetre nem nagyon változtat azon, hogy egy katasztrófa sújtotta államba, ahol a kormányzó nemrég azzal a jótanáccsal volt kénytelen előállni, hogy mindenki, aki helyben marad, írja a karjára a társadalombiztosítási számát, nem biztos, hogy jó ötlet tűsarkúban útra kelni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta