OFFLINE

Csak nyolcmillió a Gucci paraván!

2017. július 19., szerda 18:05 |

Ha már paraván, legyen Gucci! Egyébként is, paravánt csak egyszer vesz az ember.

A Gucci tavalyi, szóval nem a hárfás-Medici kastélyos, hanem a 13. századbeli gótikus templomban, a Westminster Abbey-ben bemutatott Cruise kollekciója vendégeinek még ingyen adott, tigrisekkel és kígyókkal gazdagon meghintett rojtos bársonypárnák hamarosan bárki számára elérhetők lesznek! De a gyertyamániásoknak sem kell rettegnie, ugyanez vonatkozik az 1735-ben alapított firenzei porcelángyárosok által készített gyertyatartókban helyet kapott illatgyertyákra is. 

Gucci széket minden háztartásba!

Az illatgyertyák ráadásul csupán 50.000 forintba fognak kerülni. A gyertyák lesznek egyébként a szeptembertől megvásárolható lakberendezési tárgyak legolcsóbb darabjai, a többi tárgy, a tigrises tálak, a tigrises székek, és a különböző növényekkel és madarakkal díszített teáskannák ára valahol a gyertyák és a kollekció égkövét képező nyolcmilliós paravánok között fog mozogni. A Gucci egyébként Alex Merry illusztrációival, festmény formában mutatta be az új termékcsaládot, egyre csak tovább mélyítve a lakberendezési tárgyakat tervező Alessandro Michele-t inspiráló 13. századi templomok és 16. századi festmények, és a divatház termékeit mostanság viselő rapperek és ketrecharcosok között kialakult bizarr kapcsolatot.

Végre itt van

Most már nyugodtan aludhat mindenki, akinek túl sok álmatlan éjszakát okozott 2017 (eddig) legfontosabb kérdése: a megfelelő paraván hiányában vajh' hol tudja majd Conor McGregor illedelmes körülmények között a vállára kanyarítani a 13 milliós Gucci bundáját?! 

Confidence.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta