OFFLINE

Divatba jön a béna pasicipő és a sztripperes platform

2017. július 18., kedd 08:33

Nézzétek meg, hogy milyen szokatlan lábbelikkel mutatták be a luxusruhákat az Haute Couture héten!

A Footwear News cipőszakértő oldal szerint a szokottnál nagyobbat kockáztattak az haute couture divathéten bemutató luxusmárkák az ott felvonultatott cipőkkel, tekintettel elsősorban arra, hogy a couture cipőkre általában nincs is túl nagy kereslet a piacon.

A 2017-es őszi-téli haute couture ruhákhoz tervezett cipők egyébként inkább a szezonális, unalmasnak egyáltalán nem nevezhető trendekhez igazodnak, felkapott volt a szuperplatform, a lakk, az üvegsarok, a barokkos túlzás, a cowboy csizma, a csúf pasicipő és egész jól tartja magát a combcsizma is. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg a párizsi haute couture hét legelborultabb és leglátványosabb cipőit!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta