OFFLINE

Melania Trump vagy Brigitte Macron volt a csinosabb Párizsban?

2017. július 17., hétfő 15:31

A 47 éves Trumpné Diorban, a 64 éves francia first lady Louis Vuittonban nyomta le a találkozót. Szavazzatok!

A G20 csúcstalálkozót követően Párizsban tett hivatalos államfői látogatást Donald és Melania Trump, akik természetesen az elnöki párral is találkoztak. Sőt, az amerikai elnököt annyira lenyűgözte a francia first lady, hogy még egy szexista bókot (“You're in such a good shape” azaz "Nagyon jól tartja magát") is elejtett Macron 25 évvel idősebb feleségének.

De maradjunk inkább a kaptafánál és nézzük meg, hogy milyen ruhákkal készült a nagy találkozásra a centrista elnök felesége és a saját first lady stílusára lassan rátaláló Trumpné, aki egyébként a 90-es években abban a reményben költözött Párizsba, hogy egy napon sikerül betörnie a divatvilágba.

Jackie Kennedy stílusát idéző, visszafogott, de elegáns Dior ruha Melania Trumpon és kék cipővel kombinált ápolónő egyenruhára emlékeztető modern kabátruha Brigitte Macronon a párizsi Invalidusok Háza előtt.

A Daily Mail szerint mindkét nő tudatosan figyelembe vette a francia zászló színeit (piros, fehér, kék) a szettek összeállításánál, bár Melania Trump maradt a konzervatívabb megjelenésnél, a vastag öveknél és a midiszoknyáknál, míg Brigitte Macron inkább az A-vonalú, térd felett elvágott egyrészeseket és vagány kabátokat részesítette előnyben. A 47 éves Trumpné egyébként couture Dior ruhákat csomagolt az útra, Macronné pedig jól láthatóan nagy rajongója a Louis Vuitton munkásságának.

Ebben az ujjatlan, vintage hatású, övvel átfogott Dior ruhában jelent meg az amerikai first lady a Bastille Day nyitóünnepségén a Champs Elysees-n. Macronné ruhával passzoló kabátot és táskához igazított nude körömcipőt viselt az eseményen.

Brigitte Macron egy fekete-fehér virágokkal díszített rövidujjú Louis Vuitton miniruhát választott az Eiffel-torony második emeletén található Michelin csillagos Le Jules Verne étteremben tartott közös vacsorára. Melania Trump ennél egyel feszengősebb, piros övvel kombinált sötétkék-fehér szűk ruhát viselt a lakomán.

Szerintetek ki volt a csinosabb a párizsi találkozón, a 64 éves Macronné, aki egyébként 25 évvel idősebb férjénél vagy a 47 éves Melania Trump, aki viszont 24 évvel fiatalabb az elnökúrnál? Szavazzatok!

Ki volt az elegánsabb elnökfeleség Párizsban?

 • 1633
  Brigitte Macron
 • 5059
  Melania Trump
 • 2028
  Mindkettő
 • 684
  Egyik sem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta