OFFLINE

Melania Trump vagy Brigitte Macron volt a csinosabb Párizsban?

2017. július 17., hétfő 15:31

A 47 éves Trumpné Diorban, a 64 éves francia first lady Louis Vuittonban nyomta le a találkozót. Szavazzatok!

A G20 csúcstalálkozót követően Párizsban tett hivatalos államfői látogatást Donald és Melania Trump, akik természetesen az elnöki párral is találkoztak. Sőt, az amerikai elnököt annyira lenyűgözte a francia first lady, hogy még egy szexista bókot (“You're in such a good shape” azaz "Nagyon jól tartja magát") is elejtett Macron 25 évvel idősebb feleségének.

De maradjunk inkább a kaptafánál és nézzük meg, hogy milyen ruhákkal készült a nagy találkozásra a centrista elnök felesége és a saját first lady stílusára lassan rátaláló Trumpné, aki egyébként a 90-es években abban a reményben költözött Párizsba, hogy egy napon sikerül betörnie a divatvilágba.

Jackie Kennedy stílusát idéző, visszafogott, de elegáns Dior ruha Melania Trumpon és kék cipővel kombinált ápolónő egyenruhára emlékeztető modern kabátruha Brigitte Macronon a párizsi Invalidusok Háza előtt.

A Daily Mail szerint mindkét nő tudatosan figyelembe vette a francia zászló színeit (piros, fehér, kék) a szettek összeállításánál, bár Melania Trump maradt a konzervatívabb megjelenésnél, a vastag öveknél és a midiszoknyáknál, míg Brigitte Macron inkább az A-vonalú, térd felett elvágott egyrészeseket és vagány kabátokat részesítette előnyben. A 47 éves Trumpné egyébként couture Dior ruhákat csomagolt az útra, Macronné pedig jól láthatóan nagy rajongója a Louis Vuitton munkásságának.

Ebben az ujjatlan, vintage hatású, övvel átfogott Dior ruhában jelent meg az amerikai first lady a Bastille Day nyitóünnepségén a Champs Elysees-n. Macronné ruhával passzoló kabátot és táskához igazított nude körömcipőt viselt az eseményen.

Brigitte Macron egy fekete-fehér virágokkal díszített rövidujjú Louis Vuitton miniruhát választott az Eiffel-torony második emeletén található Michelin csillagos Le Jules Verne étteremben tartott közös vacsorára. Melania Trump ennél egyel feszengősebb, piros övvel kombinált sötétkék-fehér szűk ruhát viselt a lakomán.

Szerintetek ki volt a csinosabb a párizsi találkozón, a 64 éves Macronné, aki egyébként 25 évvel idősebb férjénél vagy a 47 éves Melania Trump, aki viszont 24 évvel fiatalabb az elnökúrnál? Szavazzatok!

Ki volt az elegánsabb elnökfeleség Párizsban?

 • 1631
  Brigitte Macron
 • 5053
  Melania Trump
 • 2028
  Mindkettő
 • 684
  Egyik sem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta