OFFLINE

A Csajok sztárja lefogyott és stílust váltott

2017. július 17., hétfő 10:42

Lena Dunham két méretet dobott le Madonna és Jennifer Lopez edzőjének segítségével.

Nemcsak Lady Gaga váltott stílust, hanem a Csajok című HBO sorozatból ismert Lena Dunham is, akinek a ruhatára mellett az alakja is drámai változáson ment át az elmúlt fél évben. A 31 éves, magát feministának mondó író-színésznő már 2015 óta edz Tracy Andersonnal, aki olyan A-listás celebeket tud az ügyfelei között, mint például Madonna, Gwyneth Paltrow vagy Jennifer Lopez.

“Teljesen egyértelmű, hogy nőként ilyen testalkattal semmi esélyed sincsen Hollywoodban és ettől frusztrált lettem. Ez azért is hülyeség, mert úgynevezett “tehénként” futottam be és csináltam karriert az elmúlt hat évben” – mondta a színésznő Ellen DeGeneresnek, akinek azt is elárulta, hogy most meg a látványos fogyása miatt kap negatív kritikákat. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy mennyiben változott a stílusa a jógára rákapott színésznőnek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta