OFFLINE

A Csajok sztárja lefogyott és stílust váltott

2017. július 17., hétfő 10:42

Lena Dunham két méretet dobott le Madonna és Jennifer Lopez edzőjének segítségével.

Nemcsak Lady Gaga váltott stílust, hanem a Csajok című HBO sorozatból ismert Lena Dunham is, akinek a ruhatára mellett az alakja is drámai változáson ment át az elmúlt fél évben. A 31 éves, magát feministának mondó író-színésznő már 2015 óta edz Tracy Andersonnal, aki olyan A-listás celebeket tud az ügyfelei között, mint például Madonna, Gwyneth Paltrow vagy Jennifer Lopez.

“Teljesen egyértelmű, hogy nőként ilyen testalkattal semmi esélyed sincsen Hollywoodban és ettől frusztrált lettem. Ez azért is hülyeség, mert úgynevezett “tehénként” futottam be és csináltam karriert az elmúlt hat évben” – mondta a színésznő Ellen DeGeneresnek, akinek azt is elárulta, hogy most meg a látványos fogyása miatt kap negatív kritikákat. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy mennyiben változott a stílusa a jógára rákapott színésznőnek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta