OFFLINE

A Csajok sztárja lefogyott és stílust váltott

2017. július 17., hétfő 10:42

Lena Dunham két méretet dobott le Madonna és Jennifer Lopez edzőjének segítségével.

Nemcsak Lady Gaga váltott stílust, hanem a Csajok című HBO sorozatból ismert Lena Dunham is, akinek a ruhatára mellett az alakja is drámai változáson ment át az elmúlt fél évben. A 31 éves, magát feministának mondó író-színésznő már 2015 óta edz Tracy Andersonnal, aki olyan A-listás celebeket tud az ügyfelei között, mint például Madonna, Gwyneth Paltrow vagy Jennifer Lopez.

“Teljesen egyértelmű, hogy nőként ilyen testalkattal semmi esélyed sincsen Hollywoodban és ettől frusztrált lettem. Ez azért is hülyeség, mert úgynevezett “tehénként” futottam be és csináltam karriert az elmúlt hat évben” – mondta a színésznő Ellen DeGeneresnek, akinek azt is elárulta, hogy most meg a látványos fogyása miatt kap negatív kritikákat. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy mennyiben változott a stílusa a jógára rákapott színésznőnek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta