OFFLINE

Így úsztunk a 20. században

2017. július 16., vasárnap 17:14

Mutatjuk, hogy mi történt a fürdőruhákkal az elmúlt évtizedekben!

Július 14 és 30. között tartják a 17.FINA Világbajnokságot, majd augusztusban mennek még egy kört a Masters Világbajnoksággal, szóval 2017 nyarán garantáltan minden a vizes sportokról fog szólni hazánkban.

A Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményre közel 2500 sportoló érkezik, így adta magát a téma, hogy utánanézzünk, mégis miben úsztak és miként zajlottak a vizes sportesemények a múlt században. Kattints a galériára és nézd meg, hogy hogyan lett profi élsport a látszólag hobbinak indult úszkálásból!

Ha ennél is nagyobb rajongója vagy a vizes hobbiknak, akkor a fürdőruha evolúciójáról itt találsz érdekességeket, itt lecsekkolhatod, hogy hogyan hordták nagyanyáink és anyáink a bikinit, ide kattintva pedig a bikini 70 éves történetéről emlékezhetsz meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta