OFFLINE

Így úsztunk a 20. században

2017. július 16., vasárnap 17:14

Mutatjuk, hogy mi történt a fürdőruhákkal az elmúlt évtizedekben!

Július 14 és 30. között tartják a 17.FINA Világbajnokságot, majd augusztusban mennek még egy kört a Masters Világbajnoksággal, szóval 2017 nyarán garantáltan minden a vizes sportokról fog szólni hazánkban.

A Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményre közel 2500 sportoló érkezik, így adta magát a téma, hogy utánanézzünk, mégis miben úsztak és miként zajlottak a vizes sportesemények a múlt században. Kattints a galériára és nézd meg, hogy hogyan lett profi élsport a látszólag hobbinak indult úszkálásból!

Ha ennél is nagyobb rajongója vagy a vizes hobbiknak, akkor a fürdőruha evolúciójáról itt találsz érdekességeket, itt lecsekkolhatod, hogy hogyan hordták nagyanyáink és anyáink a bikinit, ide kattintva pedig a bikini 70 éves történetéről emlékezhetsz meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta