OFFLINE

Így úsztunk a 20. században

2017. július 16., vasárnap 17:14

Mutatjuk, hogy mi történt a fürdőruhákkal az elmúlt évtizedekben!

Július 14 és 30. között tartják a 17.FINA Világbajnokságot, majd augusztusban mennek még egy kört a Masters Világbajnoksággal, szóval 2017 nyarán garantáltan minden a vizes sportokról fog szólni hazánkban.

A Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményre közel 2500 sportoló érkezik, így adta magát a téma, hogy utánanézzünk, mégis miben úsztak és miként zajlottak a vizes sportesemények a múlt században. Kattints a galériára és nézd meg, hogy hogyan lett profi élsport a látszólag hobbinak indult úszkálásból!

Ha ennél is nagyobb rajongója vagy a vizes hobbiknak, akkor a fürdőruha evolúciójáról itt találsz érdekességeket, itt lecsekkolhatod, hogy hogyan hordták nagyanyáink és anyáink a bikinit, ide kattintva pedig a bikini 70 éves történetéről emlékezhetsz meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta