OFFLINE

Így úsztunk a 20. században

2017. július 16., vasárnap 17:14

Mutatjuk, hogy mi történt a fürdőruhákkal az elmúlt évtizedekben!

Július 14 és 30. között tartják a 17.FINA Világbajnokságot, majd augusztusban mennek még egy kört a Masters Világbajnoksággal, szóval 2017 nyarán garantáltan minden a vizes sportokról fog szólni hazánkban.

A Budapesten és Balatonfüreden zajló eseményre közel 2500 sportoló érkezik, így adta magát a téma, hogy utánanézzünk, mégis miben úsztak és miként zajlottak a vizes sportesemények a múlt században. Kattints a galériára és nézd meg, hogy hogyan lett profi élsport a látszólag hobbinak indult úszkálásból!

Ha ennél is nagyobb rajongója vagy a vizes hobbiknak, akkor a fürdőruha evolúciójáról itt találsz érdekességeket, itt lecsekkolhatod, hogy hogyan hordták nagyanyáink és anyáink a bikinit, ide kattintva pedig a bikini 70 éves történetéről emlékezhetsz meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta