OFFLINE

Stílust váltott Melania Trump a G20-csúcstalálkozóra

2017. július 11., kedd 08:02

Körülbelül 2-3 millió forintba kerül egy tűsarkúval kombinált összeállítás.

Melania Trump alig pihente ki az első nemzetközi turné fáradalmait, máris a hamburgi gazdasági világcsúcson, a G20-on találta magát. A first ladynek ismét sikerült bebizonyítania, hogy a pénz nem lehet akadály, ha elegáns megjelenésről van szó. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen luxuscuccokkal pakolta meg bőröndjét Trumpné!

Ebben a Nagy Gatsby-be illő, 20-as évek Amerikáját idéző rojtos Michael Kors ruhában és a hozzá passzoló Christian Louboutin körömcipőben a szuperlátványosra sikerült Elbai Filharmóniába kísérte el férjét egy koncertre. Az ujjatlan egyrészes 2995 dollárba, körülbelül 809 ezer forintba kerül a luxusboltokban.

A Vogue.com hívta fel a figyelmet arra, hogy a modellből lett first lady az első nemzetközi útjára jellemző feszengős és militarista darabok helyett ezúttal valami merésszebbel kísérletezett és próbálta új megközelítésbe helyezni a nemzetközi divatot, bár a tűsarkú körömcipőt érezhetően nem szívesen cserélné le másra Trumpné.

Ez a Delpozo ruha például a hetvenes évek pop-art stílusát idézi. A ruha színeivel harmonizáló hasítottbőr körömcipő Manolo Blahnik kollekciójából való.

Ez pedig már az a méregdrága piros- szürke szett, amire 12 ezer dollárt, körülbelül 3,2 millió forintot szórt el az elnökúr neje. A megjelenésről a New York Times divatigazgatója, Vanessa Friedman nyilatkozta azt, hogy ilyen egy klasszikus Melania Trump összeállítás és egyébként is ez a kabáttal kombinált ruha nagyon New York-i és nagyon menő hatást kelt. Sőt, vannak, akik úgy látják, hogy Trumpné lassan kezdi megtalálni a saját hangját first ladyként.

Mindenesetre a Bottega Veneta kasmírkabát 7100 dollárba, nagyjából 1,9 millió forintba, az Herve Pierre övvel kombinált tulipános Jil Sander midi selyemruha 2985 dollárba, körülbelül 807 ezer forintba, míg a Manolo Blahnik tűsarkú 1275 dollárba, körülbelül 344 ezer forintba került. Nektek melyik ruha tetszett a legjobban? Szavazzatok!

Szerintem...

 • 295
  A rojtos Michael Kors a legszebb
 • 958
  A Pop-art stílusú Delpozo a legjobb
 • 435
  A kabáttal kombinált virágos Jil Sander a nyerő!
 • 314
  Nem kellene ennyi pénzt költenie ruhára.
 • 112
  Egyik sem jó sajnos :(
 • 1008
  Mindegyik nagyon szép!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta