OFFLINE

Stílust váltott Melania Trump a G20-csúcstalálkozóra

2017. július 11., kedd 08:02

Körülbelül 2-3 millió forintba kerül egy tűsarkúval kombinált összeállítás.

Melania Trump alig pihente ki az első nemzetközi turné fáradalmait, máris a hamburgi gazdasági világcsúcson, a G20-on találta magát. A first ladynek ismét sikerült bebizonyítania, hogy a pénz nem lehet akadály, ha elegáns megjelenésről van szó. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen luxuscuccokkal pakolta meg bőröndjét Trumpné!

Ebben a Nagy Gatsby-be illő, 20-as évek Amerikáját idéző rojtos Michael Kors ruhában és a hozzá passzoló Christian Louboutin körömcipőben a szuperlátványosra sikerült Elbai Filharmóniába kísérte el férjét egy koncertre. Az ujjatlan egyrészes 2995 dollárba, körülbelül 809 ezer forintba kerül a luxusboltokban.

A Vogue.com hívta fel a figyelmet arra, hogy a modellből lett first lady az első nemzetközi útjára jellemző feszengős és militarista darabok helyett ezúttal valami merésszebbel kísérletezett és próbálta új megközelítésbe helyezni a nemzetközi divatot, bár a tűsarkú körömcipőt érezhetően nem szívesen cserélné le másra Trumpné.

Ez a Delpozo ruha például a hetvenes évek pop-art stílusát idézi. A ruha színeivel harmonizáló hasítottbőr körömcipő Manolo Blahnik kollekciójából való.

Ez pedig már az a méregdrága piros- szürke szett, amire 12 ezer dollárt, körülbelül 3,2 millió forintot szórt el az elnökúr neje. A megjelenésről a New York Times divatigazgatója, Vanessa Friedman nyilatkozta azt, hogy ilyen egy klasszikus Melania Trump összeállítás és egyébként is ez a kabáttal kombinált ruha nagyon New York-i és nagyon menő hatást kelt. Sőt, vannak, akik úgy látják, hogy Trumpné lassan kezdi megtalálni a saját hangját first ladyként.

Mindenesetre a Bottega Veneta kasmírkabát 7100 dollárba, nagyjából 1,9 millió forintba, az Herve Pierre övvel kombinált tulipános Jil Sander midi selyemruha 2985 dollárba, körülbelül 807 ezer forintba, míg a Manolo Blahnik tűsarkú 1275 dollárba, körülbelül 344 ezer forintba került. Nektek melyik ruha tetszett a legjobban? Szavazzatok!

Szerintem...

 • 295
  A rojtos Michael Kors a legszebb
 • 959
  A Pop-art stílusú Delpozo a legjobb
 • 435
  A kabáttal kombinált virágos Jil Sander a nyerő!
 • 314
  Nem kellene ennyi pénzt költenie ruhára.
 • 112
  Egyik sem jó sajnos :(
 • 1008
  Mindegyik nagyon szép!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta