Stílust váltott Melania Trump a G20-csúcstalálkozóra

Körülbelül 2-3 millió forintba kerül egy tűsarkúval kombinált összeállítás.

Melania Trump alig pihente ki az első nemzetközi turné fáradalmait, máris a hamburgi gazdasági világcsúcson, a G20-on találta magát. A first ladynek ismét sikerült bebizonyítania, hogy a pénz nem lehet akadály, ha elegáns megjelenésről van szó. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen luxuscuccokkal pakolta meg bőröndjét Trumpné!

Ebben a Nagy Gatsby-be illő, 20-as évek Amerikáját idéző rojtos Michael Kors ruhában és a hozzá passzoló Christian Louboutin körömcipőben a szuperlátványosra sikerült Elbai Filharmóniába kísérte el férjét egy koncertre. Az ujjatlan egyrészes 2995 dollárba, körülbelül 809 ezer forintba kerül a luxusboltokban.

Fehér rojtos ruha Hamburgban.
Fehér rojtos ruha Hamburgban.Morris MacMatzen / Getty Images Hungary

A Vogue.com hívta fel a figyelmet arra, hogy a modellből lett first lady az első nemzetközi útjára jellemző feszengős és militarista darabok helyett ezúttal valami merésszebbel kísérletezett és próbálta új megközelítésbe helyezni a nemzetközi divatot, bár a tűsarkú körömcipőt érezhetően nem szívesen cserélné le másra Trumpné.

Ez a Delpozo ruha például a hetvenes évek pop-art stílusát idézi. A ruha színeivel harmonizáló hasítottbőr körömcipő Manolo Blahnik kollekciójából való.

Ebben a Delpozo ruhában érkezett meg Trumpné Varsóból Hamburgba.
Ebben a Delpozo ruhában érkezett meg Trumpné Varsóból Hamburgba.Sean Gallup / Getty Images Hungary

Ez pedig már az a méregdrága piros- szürke szett, amire 12 ezer dollárt, körülbelül 3,2 millió forintot szórt el az elnökúr neje. A megjelenésről a New York Times divatigazgatója, Vanessa Friedman nyilatkozta azt, hogy ilyen egy klasszikus Melania Trump összeállítás és egyébként is ez a kabáttal kombinált ruha nagyon New York-i és nagyon menő hatást kelt. Sőt, vannak, akik úgy látják, hogy Trumpné lassan kezdi megtalálni a saját hangját first ladyként.

Mindenesetre a Bottega Veneta kasmírkabát 7100 dollárba, nagyjából 1,9 millió forintba, az Herve Pierre övvel kombinált tulipános Jil Sander midi selyemruha 2985 dollárba, körülbelül 807 ezer forintba, míg a Manolo Blahnik tűsarkú 1275 dollárba, körülbelül 344 ezer forintba került. Nektek melyik ruha tetszett a legjobban? Szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek