OFFLINE

Kinek áll jobban a platinaszőke haj?

2017. július 10., hétfő 16:17

Ilyen tüsi frizurával bukkant fel a Chanel shown Katy Perry, Kristen Stewart, Cara Delevingne és Tilda Swinton is.

Múlt héten merészen dekoltált buliruhák felett dönthettetek, eheti összeállításunkban pedig azokra a bevállalós hírességekre szavazhattok, akik tüsi platinaszőke frizurára váltottak a közelmúltban.

A nem minden bőrtónúshoz passzoló, macerás trendre a 2017-2018-as őszi-téli Chanel haute couture bemutató vörös szőnyegén lettünk figyelmesek, ahol Kristen Stewart, Katy Perry, Tilda Swinton és a modellből lett brit színésznő, Cara Delevingne is ilyen frizurával kombinálta elegáns Chanel ruháját. Nézzétek meg, hogy kinek hogyan áll a hidrogénszőke fiús frizura, majd szavazzatok kedvencetekre!

Kinek áll jobban a platinaszőke haj?

 • 144
  Katy Perrynek
 • 95
  Kristen Stewartnak
 • 136
  Cara Delevingnének
 • 143
  Tilda Swintonnak

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta