OFFLINE

Kinek áll jobban a mellkidobás?

2017. július 3., hétfő 10:23

Merészen dekoltált estélyikben indultak el a hírességek a Maxim Hot 100 Partyra. Szavazzátok meg a buli legjobbjait!

Legutóbbi "Kinek áll jobban" rovatunkban virágmintás estélyi ruhákba öltözött celebnőkre szavazhattatok, ezúttal pedig az idei Maxim Hot 100 Party összeöltözői közül választhatjátok ki a legjobbat. A hajtás után mutatjuk, hogy mi számított menőnek a Los Angeles-i Palladiumban tartott bulin.

Chelsea Pereira vs. Kara Del Toro

Mintha a dress code része lett volna a mellkidobás ezen az eseményen. Csak bámultunk, mennyi merészen dekoltált csodaruha vonult fel a vörös szőnyegen, ahol megjelent a magát franciának, portugálnak és norvégnek mondó színésznő, Chelsea Pereira is, aki egy hollywoodi Hamupipőkés Andree Mery ruhát választott az eseményre. Vállvillantós sötétkék szaténban bukkant fel az eseményen a 23 éves modell, Kara Del Toro is, aki kolleganőjéhez hasonlóan nude cipővel kombinálta a színt. Jól nézd meg a két hírességet és szavazz a legjobbra!

Kinek áll jobban a kék?

 • 226
  Chelsea Pereirának
 • 440
  Kara Del Torónak

Lyrica Anderson vs. Nicole Williams

Floyd “A1” Bentley (:D) 28 éves neje, Lyrica Anderson a kis fekete dögösíttett változatát találta a legmegfelelőbbnek az alkalomra, míg a modellből lett ékszertervező, Nicole Williams egy köldökig dekoltált, rojtokkal megbolondított kis feketében pózolt a kameráknak. Bár a rojtok a szakértők szerint szerencsére kezdenek kikopni a divatból. Szavazd meg a legjobb fekete ruhát!

Kinek áll jobban a fekete?

 • 204
  Lyrica Andersonnak
 • 415
  Nicole Williamsnek

Amelia Gray Hamlin vs. Blac Chyna

Természetesen ezen a rendezvényen is akadt olyan híresség, aki áttetsző ruhát viselt, az egyik ilyen a mindössze 16 éves celebgyerek, Amelia Gray Hamlin volt, aki csipke kezeslábasban illegette magát. Versenytársa, a 29 éves Blac Chyna pedig a BET-díjátadón jelent meg Michael Costello átlátszó, övvel átfogott fekete estélyiruhájában. Szerinted melyikük volt az “elegánsabb”? Szavazz!

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

 • 286
  Amelia Gray Hamlinnek
 • 208
  Blac Chynának

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta