OFFLINE

A pasik sem ússzák meg a villantós cuccokat

2017. június 30., péntek 14:12

Mutatjuk a férfi divathét elborultabb ruháit a virágos nyakláncon át a magassarkú cipőig. Nézzétek meg, hogy mit tervezett a Dolce & Gabbana, Vivienne Westwood vagy a Prada!

A nyaralós Resort kollekciókat követően vonultatták fel 2018-as tavaszi-nyári férfi kollekcióikat a divatházak a szokásos menő nagyvárosokban, Londonban, Firenzében, Milánóban és Párizsban.

A felhozatalt elnézve jövőre kicsit háttérbe szorul a bomber és a 90-es évek rave korszaka, viszont várhatóan felkapott lesz a hasvillantás, a szivecskés minta, a japán hatás, a tréning, a biciklis gatya illetve a túl rövid nadrág. Kattintsatok az óriásgalériára és nézzétek meg a pasi divathét leglehetetlenebb és legértelmezhetetlenebb darabjait!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta