OFFLINE

A pasik sem ússzák meg a villantós cuccokat

2017. június 30., péntek 14:12

Mutatjuk a férfi divathét elborultabb ruháit a virágos nyakláncon át a magassarkú cipőig. Nézzétek meg, hogy mit tervezett a Dolce & Gabbana, Vivienne Westwood vagy a Prada!

A nyaralós Resort kollekciókat követően vonultatták fel 2018-as tavaszi-nyári férfi kollekcióikat a divatházak a szokásos menő nagyvárosokban, Londonban, Firenzében, Milánóban és Párizsban.

A felhozatalt elnézve jövőre kicsit háttérbe szorul a bomber és a 90-es évek rave korszaka, viszont várhatóan felkapott lesz a hasvillantás, a szivecskés minta, a japán hatás, a tréning, a biciklis gatya illetve a túl rövid nadrág. Kattintsatok az óriásgalériára és nézzétek meg a pasi divathét leglehetetlenebb és legértelmezhetetlenebb darabjait!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta