OFFLINE

Nem nagyon vesz félmillió alatt ruhát Melania Trump

2017. június 29., csütörtök 06:52

Állítólag a protokoll szerint öltözködik a Dolce & Gabbana rajongó first lady. Mutatjuk, mi a divat Trumpné szerint a nyáron!

Úgy tűnik, hogy Melania Trump szerint is menő a szezonban a virágmotívum, mivel az emlékezetes 14 milliós Dolce & Gabbana kabát után virágos ruhában találkozott India miniszterelnökével, Narendra Modival is. Bár ez a sárga Emilio Pucci egyrészes az előző szettnél valamivel kevesebbe, 2160 dollárba, körülbelül 596 ezer forintba fájt a first ladynek.

A CNN szerint egyébként Trumpné első nemzetközi turnéja leszámítva a túlárazott dizájner kabátos bakit nem sült el olyan rosszul és nem is lehetett tőle ennél többet elvárni négy hónappal a beavatás után.

“Nyilvánvaló, hogy minden egyes esetben előre kigondolt stratégiája volt a ruhatárat illetően és kifizetődőek voltak azok a protokollal kapcsolatos információk, amikkel a külügyminisztériumi tisztviselők ellátták” – mondta Anita McBride, aki Laura Bush idején titkárságvezetőként dolgozott a Fehér Házban.

“Attól a pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy diplomáciai taktika alapján fog öltözködni az út során, hogy leszállt a repülőről Szaúd-Arábiában. A fekete Stella McCartney kezeslábas valószínűleg direkt hasonlított egy abayára, arra a palástszerű hagyományos ruhadarabra, amit a muzulmán nők viselnek a régióban. Izraelben fehéret viselt, mivel ez a szín a zsidók szerint a szentek, a tisztaság és a béke szimbóluma."

"A pápával fekete csipkefátyollal a fején találkozott, Brüsszelben egy belga tervező, Maison Ullens nude kosztümjét viselte, Rómában és Szicíliában a Dolce & Gabbanát preferálta” – elemez McBride, akinek állításaival többen nem értenének egyet, mivel sokaknak nem tetszett, hogy az elnökasszony fejkendő nélkül szállt le Szaúd-Arábiában, ahol vallási előírás, hogy a nőknek el kell takarni a fejüket, illetve a hajukat és a szabály alól a külföldi politikusfeleségek és a turisták sem kivételek, bár két évvel ezelőtt Michelle Obama sem viselt fejkendőt Szaúd-Arábiában. 

Trumpné egyébként nem fogta vissza magát az elmúlt hetekben, gyakorlatilag félmillió alatt nem igazán vett semmit és még csak nem is láttuk a teljes ruhatárát. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen divatházak öltöztetik a first ladyt  és megtudhatjátok azt is, hogy körülbelül mennyit tapsolt el ez idő alatt luxuscuccokra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta